Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15020259

JUNIOR BUSINESS CONSULTANT TILL TRAINEEPROGRAM HOS COLUMBUS!

Snabbfakta

Stad:
Karlstad
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Projektekonom
Startdatum:
12 augusti

Är du nyexaminerad civilingenjör inom industriell ekonomi som vill kick-starta din karriär som trainee på ett marknadsledande IT-konsultbolag inom ERP-system? Hos Columbus får du möjlighet att bli en viktig del av ett marknadsledande IT-konsultbolag inom affärssystem och digital handel. Här satsar man på din kompetensutveckling och framtid, missa inte chansen att bli business consultant inom order och logistik hos Columbus!

Om tjänsten

Som trainee kommer du att delta i Columbus välutformade och intensiva traineeprogram. Programmet syftar till att under 3 månader utbilda dig inom affärssystemet M3 för att du därefter ska kunna arbeta som business consultant i både nationella och internationella kundprojekt. Då utbildningsort är Linköping kommer Columbus att erbjuda boende samt ersättning för dig som är bosatt på annan ort. Utbildningen varvas kontinuerligt med praktisk erfarenhet och mentorskap för att du ska bli specialist inom området. Programmet är sedan utformat så att du efter utbildningen får chans att snabbt komma ut på fältet på ditt lokala kontor och genomföra egna projekt med stöd av en personlig mentor. Du kommer att specialiseras inomLogistik, order, lager och utleverans och delta i kundprojekt både lokalt men också globalt vilket då kan innebära resor. I rollen som business consultant arbetar du i projektform och du kommer att vara delaktig i att implementera och/eller utveckla kundernas processer med affärssystemet M3 som verktyg. Det innebär att du kommer att hjälpa kunderna att se över och effektivisera arbetsprocesser, transformera behoven till lösningar och funktionalitet samt att stödja och utbilda kunder i systemet. Ofta sitter du på plats internt men en hel del gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö. Vill du få en känsla för hur det är att arbeta på Columbus? Kolla in vad medarbetarna har att säga på deras Instagramkonto eller klicka på klippet nedan.

Arbetsuppgifter

Hjälpa kunder att effektivisera processer inom logistik i samband med implementering av process- och systemlösningar i affärssystemet M3.

Genomföra workshops för att analysera ett företags processer inom logistik. Utifrån resultaten av workshops ta fram lösningar utifrån kundernas behov.

Supportera kunder i deras affärssystemlösning och i deras integrationer mot lageroptimeringssystem, transportbokningssystem etc. Vid behov utbilda personal vid implementation av affärssystemet M3.

Bli specialist inom logistik i affärssystemet M3.

På sikt driva små och stora projekt på egen hand ute hos olika kundföretag i Sverige eller utomlands.

Detta är en unik chans där du som nyexaminerad med begränsad praktisk erfarenhet får möjlighet att bidra med nya tankar och idéer till vårt företag samtidigt som du får stöttning av mer erfarna kollegor inom området. På Columbus strävar man efter att vara experter och marknadsledande, därför är utbildning och kompetenshöjning ständigt i fokus.

Vi söker dig som

  • Har civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, eller liknande, gärna med inriktning mot exempelvis logistik, transport och samhälle.

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom producerande verksamhet och förstår verksamhetsflödet inom ditt område. Har du tidigare varit i kontakt med affärssystemet M3 ses det som ett stort plus. Som person är du driven, problemlösande och har den sociala egenskapen som behövs hos en business consultant. Du gillar att ta ansvar för dina projekt och din egen utveckling. Vidare ser vi att du även är lyhörd, pedagogisk och har ett öga för detaljer. Vi tror också att du är flexibel när det gäller att växla mellan långsiktiga och kortare projekt.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: 12:e augusti 2019

  • Omfattning: Heltid

  • Utbildningsort: Linköping

  • Arbetsort: Karlstad

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Columbus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se..

Information om företaget

Under 2018 blev iStone uppköpta! Detta betyder att de från och med årsskiftet 2018 är en del av Columbus. Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 2000 medarbetare runt om i världen. Det dem gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Deras uppgift är att guida sina kunder i deras digitala transformation så att företagen kan fortsätta att vara framgångsrika en lång tid framöver. De senaste 29 åren har över 4000 kunder anlitat Columbus. Det går bra, helt enkelt. Om du frågar Columbus är hemligheten att de sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Anna Larsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Anna Larsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020259