Sökresultat
3 månader sedan
Annons-ID: 15003625

JUNIOR BACKEND-UTVECKLARE TILL ENIAC DATA!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Krokslätt
Omfattning:
Heltid, Dagtid
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Webbutvecklare, back-end
Startdatum:
Omgående

Är du junior inom backend-utveckling och vill arbeta i en kundnära roll? Har du kunskaper i objektorienterad programmering och vill ta klivet in på ett spännande bolag? Svarat JA? Då är du kanske den vi söker! Här får du chansen att arbeta i en kundnära roll på ett företag som satsar på sina medarbetare! Sök nu då urval sker löpande!

Om tjänsten

Eniac Data har levererat kvalificerade, administrativa program och IT-tjänster till organisationer i närmare 40 år och är idag en marknadsledande leverantör till enheter inom Svenska kyrkan. De står nu inför en spännande utmaning då de skall skapa en ny version av deras egenutvecklade affärssystem Aveny. Eniac Data har en stark efterfrågan på deras kyrkogårdsadministrativa system och behöver därför förstärka på programmerarsidan. Från start kommer du främst arbeta med konvertering av kunders befintliga register till Eniac Datas system och efterhand kommer du medverka i utvecklingen av det nya systemet i både front- och backend. Eniac Data ger dig möjligheten att utvecklas inom backend-utveckling i en proffsig organisation som kännetecknas av en platt organisationsstruktur. Eget ansvar är ett honnörsord och de åtta programmerare som idag arbetar på kontoret i Mölndal har ett gemensamt tydligt fokus, att leverera hög kvalitet med kunden i centrum. Som utvecklingsverktyg på backend-sidan används objektorienterade språk som Delphi och Object Pascal, affärssystemet har både webbaserade och klientbaserade delar. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Eniac Data.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior backend-utvecklare kommer du främst arbeta med programmering, test, kundsupport och specifikationer. Från en början kommer du arbeta med konvertering av kyrkogårdsregister som tillhör Eniac Datas kunder. På sikt kommer du vara delaktig i utvecklingen av den nya plattformsoberoende lösningen ”Nya Aveny”. Du kommer framförallt fokusera på backend-utveckling men Eniac Data ser gärna att deras programmerare har ett helhetsgrepp på lösningen vilket innebär att du ibland också kommer utveckla i frontend. För att bygga upp verksamhetskunskap och få respons på gjorda lösningar ingår också kundsupport i tjänsten (cirka 1 dag/vecka). Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och framöver kan det också bli aktuellt med programmeringsansvar för något av delprogrammen i systemet. Arbetet på Eniac Data utförs i team och du kommer få god stöttning internt från dina kollegor. Från start tilldelas du en mentor och i detta fall är det Armando som introducerar dig i både systemet och arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som

Har programmeringskunskaper som motsvarar de man får på högskola eller universitet med goda kunskaper inom objektorienterad programmering, gärna Delphi eller Object Pascal. Vidare söker vi dig som: * Har kunskaper inom SQL samt databaser, gärna SQL server. * Har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska då det krävs i kommunikationen internt samt i kontakten med användare. Det är extra önskvärt om du har: * Grundläggande kunskaper i HTML, CSS och JavaScript med ett intresse för webbutveckling. * Kunskaper i React, Flow och GraphQL. Som person är du analytiskt lagd med ett kritiskt och kreativt tänkande. Eniac Data strävar efter att leverera programvara av hög kvalitet vilket medför att noggrannhet är en viktig egenskap. Du trivs i mötet med användare och tycker om att samarbeta med andra i team för att hitta de bästa lösningarna. Du tycker även om att ha mycket eget ansvar och driva på ditt arbete på egen hand. Eniac Data erbjuder dig en arbetsplats med en tydlig företagskultur och korta beslutsvägar. Inom företaget finns både utvecklingsmöjligheter och möjligheten att växa in i en betydelsefull roll med stort ansvar. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående eller enligt överenskommelse * Omfattning: Tillsvidareanställning med inledandes provanställning * Lön: Marknadsmässig * Placering: Krokslätts torg, Mölndal * Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli, philip.arcangioli@academicwork.se * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentgothenburg@academicwork.se](mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul) OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

[Eniac Data]( http://www.eniac.se/) har levererat kvalificerade, administrativa program och IT-tjänster till organisationer i närmare 40 år. Idag är företaget marknadsledande leverantör till enheter inom Svenska kyrkan. Deras arbete kretsar kring det egenutvecklade affärssystemet Aveny. Runt detta har de byggt upp en servicefunktion som ser till att programmet kommer till nytta och på bästa sätt motsvarar behoven i kundens organisation. Eniac Datas huvudkontor är beläget vid Krokslätts Torg, alldeles på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. De har även kontor i centrala Stockholm. Just nu söker vi på Academic Work också frontend-utvecklare till Eniac Data, den annonsen hittar du [här!](https://www.academicwork.se/annons/junior-frontend-utvecklare-till-eniac-data/15003626?preview=1)
Philip Arcangioli consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Philip Arcangioli eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentgothenburg@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15003625