2 månader sedan
Annons-ID: 15075401

Junior affärssystemskonsult till Xeam!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Stockholm/Linköping
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående eller Enligt överensk
Övrigt:
Heltid

Är du intresserad av affärssystem och av att förenkla företags vardag med hjälp av affärssystemet? Trivs du med mycket kundkontakt och värderar långsiktiga kundrelationer? Då är detta tjänsten du ska söka! Xeam söker en junior affärssystemskonsult till sitt team i Stockholm där du får lära dig rollen som konsult från grunden och med möjlighet att utvecklas. Skicka in din ansökan idag, vi bearbetar urvalet löpande!

Om tjänsten

Xeam är ett relativt ungt företag som brinner för sina kundrelationer. Här kommer du att bli en del av Stockholmskontoret där du i din roll som affärssystemskonsult kommer att hjälpa kunder med att förenkla och förbättra sitt användande av affärssystemet. Här välkomnas du till ett varmt och öppenhjärtligt kontor med en härlig teamkänsla och god gemenskap. Tjänsten passar dig som är junior och som vill växa in i rollen som affärssystemskonsult. För att lyckas med detta kommer du att få en kollega som mentor som med hjälp av uppgifter och utbildningar hjälper dig att skapa rätt förutsättningar för din roll och hjälper dig att utvecklas i den riktning som du önskar.

Du erbjuds

  • En roll med mycket kundkontakt och stora utvecklingsmöjligheter.
  • Att bli en del av ett öppet och härligt team som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som affärssystemskonsult kommer du att jobba nära kunden med allt från att diskutera problem till att hitta lösningar, dokumentera och implementera dessa. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att kartlägga, analysera och optimera befintliga affärsstödssystem. Du kommer också vara med och ta fram lösningsförslag till bolagets olika kunder samt parametersätta och konfigurera affärssystem utefter kundernas behov. Då Xeam jobbar mycket nära sina kunder kan en del resor förekomma i tjänsten.

Vi söker dig som

  • Har en examen inom exempelvis systemvetenskap, industriell ekonomi eller motsvarande utbildning.
  • Har kunskap inom ett eller flera programmeringsspråk.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Drivs av ett intresse för affärsprocesser och IT.

Vidare är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet, besitter kunskaper i SQL, databaser och C#, samt är van vid att arbeta i Visual Basic.

Som person är du driven och strukturerad. Du är nyfiken, inte rädd för att komma med idéer och har inställningen att problem är till för att lösas. Förutom det är du kommunikativ och trivs med mycket kundkontakt. För dig som person är det viktigt att du trivs att ingå i ett team där din arbetsinsats är viktig för att teamet ska lyckas och utvecklas gemensamt.

Övrig information

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, med viss möjlighet till placering i Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Xeam är en konsultbyrå som arbetar med att hjälpa sina kunder skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. De gör det via att erbjuda tjänster inom allt från installation, integration, konfiguration och övervakning till optimering, analys och rådgivning.

Xeams kunder är kärnan i deras verksamhet och de är måna om att vara en långsiktig partner. I deras arbete värdesätter de teamwork, tillgänglighet och trygghet, och de finns där när deras kunder behöver dem. Xeam älskar det de gör och drivs av att alltid skapa den bästa möjliga nyttan för sina kunder.

Ansök här