Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15013596

JUNIOR ACCOUNT MANAGER MED IT-INTRESSE TILL VISIONERA

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Innesäljare
Startdatum:
Omgående

Vill du vara med på en resa som sträcker sig över hela världen när Visionera expanderar och stärker upp sitt mannskap? Här får du möjligheten att axla rollen som Junior Account Manager och ta ett stort ansvar, jobba självgående och få möjligheten att utvecklas internt och föra Visionera mot nya framgångar i sin tillväxtresa. Sök tjänsten idag och ta chansen!

Om tjänsten

Academic Work söker en till Junior Account Manager till Visionera som är på stark frammarsch med sitt egenutvecklade och molnbaserade verksamhetsstöd. Bland kunderna finns bl.a. STIM, Evry, Gina Tricot och Toyota. Till dessa tillhandahåller Visionera ett flexibelt IT-system som förenklar kundernas vardag med effektiv ärendehantering, projekthantering, kundsupport , CRM etc! På Visionera har de höga mål och stora hjärtan. De tror på att arbeta hårt samtidigt som man har en bra balans med fritid och en hälsosam livsstil. Här har du alltid nära till beslut och att själv få påverka och ges möjlighet att växa inom organisationen. Deras kunder finns över hela världen och bidrar till en stimulerande företagskultur. Om du vill vara med på en spännande resa och gillar en miljö fylld med innovation, energi och utmaningar då är Visionera platsen för dig. Visionera sitter i öppna lokaler mitt i Vasastan, kontoret är familjärt och du arbetar tätt tillsammans med VD:n och Säljcoachen. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Visionera. <H3>Vad gör Visionera?</H3> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/AQTtm4EtPtA" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Arbetsuppgifter

Som Junior Account Manager kommer du arbeta med att bearbeta befintliga, potentiella och helt nya kunder främst via telefon och online men också ute hos kund. Du kommer att ansvara för att bygga upp din egen portfölj av aktiva kunder och prospects. På sikt innebär det att du får möjligheten att arbeta med att driva långsiktiga relationer med de kunder du ansvarar för. Du kommer till exempel att: * Arbeta med kundbearbetning, såväl befintliga som s.k. varma leads * Driva på företagets uppsökande nykundsbearbetning * Ansvara för relations- och säljprocessen från start till mål (inkl informativa samtal, visa kunden produkten, följa upp och stänga affären) * Vara lyhörd inför kundernas önskemål och försöka hitta lösningar på deras problem * Arbeta med att ständigt förbättra sälj- och relationsprocessen * Hantera relationsbyggande uppföljning med befintliga kunder Tjänsten passar dig som vill komma in på ett växande IT-bolag som erbjuder dig stora möjligheter till utveckling. Här kan du längre fram få ta steget mot en mer strategisk roll inom säljorganisationen eller ett steg mot den mer tekniska delen av jobbet och bli expert på systemet. Sky is the limit på Visionera!

Vi söker dig som

* Har dokumenterad erfarenhet av B2B-sälj i minst 1 år – med goda resultat * Har ett intresse för och grundläggande kunskap inom IT-lösningar och modern teknik * Har en förmåga att förstå kundernas behov och verksamhet * Talar och skriver svenska som engelska på hög nivå Det är meriterande om du * Har B-körkort * Har erfarenhet av mjukvaru- eller IT-försäljning Som person är du självklart resultatinriktad och affärsmässig och jobbar därefter såväl för din egen som för företagets framgång. Vidare är du kommunikativ såväl skriftligt som verbalt och kan hålla ett professionellt språk på såväl svenska som engelska. Du har lätt för att bygga relationer och kan jobba självgående med en inställning att motgångar ska övervinnas och problem ska lösas. Visionera tror på en hälsosam livsstil och ser gärna att du gör detsamma. Vi lägger allra störst vikt vid de personliga egenskaperna. Med rätt inställning kan man komma långt! <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Så fort som möjligt * Omfattning: Heltid * Lön: Fast + rörlig enligt överenskommelse * Placering: Centrala Stockholm * Kontaktuppgifter: * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visioneras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn05@academicwork.se) * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn05@academicwork.se](mailto:stn05@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

[Visionera](http://visionera.se/) är ett innovativt mjukvaruföretag som utvecklar verksamhetsstödssystem för alla typer av företag och industrier. Visionera har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att effektivisera interna processer med olika former av IT-produkter och support. De är idag ledande inom molnbaserade tjänster och erbjuder dessutom konsulttjänster i sin service-och produktportfölj.
Ansök här
Ulf Appelgren consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Ulf Appelgren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15013596