4 dagar sedan
Annons-ID: 15081794

Julpersonal på Jakobsdals - Deltid

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Agnesberg
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
v.45

Är du student och vill dryga ut studentkassan under vintern? Har du möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan för att succesivt jobba fler dagar i veckan fram tills jul? Ser du dessutom dig själv som en ansvarstagande person? Då kan detta vara tjänsten för dig. Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Vi söker studenter till vår studentpool för orderplock samt rimnining under en kortare period hos Jakobsdals Charkuteri. Företaget lagerhåller och producerar svenska charkuteriprodukter med hög kvalitet till landets charkdiskar. Du kommer att vara en del av en arbetsplats med god stämning i företagets lokaler i Agnesberg. Dina arbetstider varierar enligt överenskommelse. Introduktion sker löpande med start relativt omgående.

Uppdraget kommer att vara på deltid som startar v.45 och sträcka sig fram till vecka 50. Desto närmare julen vi kommer, desto mer kommer det förväntas att du arbetar. Du kommer återigen att börja med 2-3 pass första veckan för att sedan gå mot fler pass per vecka ju närmare julen man kommer. Du kommer att arbeta antingen 06:00-15:00 eller 14:45-23:45 under vardagar och enbart dagtid fre-sön. Alltså är arbetet är förlagt på veckans alla dagar. Ett krav är att du måste ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem minst två pass per vecka.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du arbeta i kylmiljö med förförallt att plocka och packa beställningar av företagets charkprodukter. Detta gör du tillsammans med andra studenter, samt befintlig heltidspersonal.

Arbetet ställer höga krav på hygien då det innebär hantering av livsmedel. Temperaturen du arbetar i är mellan 1-7 grader och du behöver således vara bekväm med detta. Du erbjuds gott om kläder på plats. Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema i skolan och har möjligheten till att arbeta vid sidan av dina studier. Du kommer till största del plocka ordar som inkommit. Men kommer också att ha arbetsuppgifter som att ta emot pallar med julskinkor, näta julskinkor och sätta på etiketter med mera.

Vi söker dig som

 • Studerar en eftergymnasial utbildning
 • Kan vara tillgänglig för att arbeta minst 2-3 dagar i veckan upp till heltid desto närmare jul, fram till vecka 50.
 • Kan ta sig till och från Agnesberg tidigt på morgonen/sent på kvällen
 • Kan hantera fläsk-, och nötkött
 • Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet

Som person är du:

 • Ansvarstagande
 • Samarbetsvillig
 • Självgående

Det är meriterande om du…

 • Har jobbat inom någon typ av produktion och/eller erfarenhet av liknande arbete
 • Har truck-kort

Övrig information

 • Start: Vecka 45. (med onbordning tidigare)
 • Omfattning: Deltid, krav är att du måste ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem minst två pass per vecka.
 • Placering: Agnesberg, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Jakobsdals här!

Ansök här