17 månader sedan
Annons-ID: 15016985

Javautvecklare till Bouvet

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Karlaplan
Omfattning:
Heltid, 08-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

En stark företagskultur, där du som konsult kommer i första hand och har friheten att välja de uppdrag som matchar just din profil och intressen samt att få leverera IT-lösningar som gör världen bättre, kanske till och med räddar liv. Detta är bara några anledningar till Bouvets framgång! Är du nyfiken på Bouvet och vill veta mer om varför medarbetarna trivs bra och har roligt på jobbet? Läs vidare!

Om tjänsten

Academic Work söker för Bouvets räkning flera duktiga utvecklare inom Java, .NET.och Frontend. Detta för att uppdragen växer och kunderna blir fler och fler, både inom den offentliga och privata sektorn. Idag litar ett hundratal företag, myndigheter och organisationer i Sverige och Norge på en konsult från Bouvet!

Lena jobbar som Javautvecklare på Bouvet och har sen start jobbat hos flera kunder med olika uppdrag. Snart är det dags för henne att byta uppdrag, inte för att behovet hos kunden tagit slut utan för att Lena själv vill ta sig an nya utmaningar och lära sig nya teknolgier i en fullstackroll. Lena tycker att Bouvets engagemang för att hitta rätt uppdrag för varje enskild konsult gör dem till en bra arbetsgivare.

Lena beskriver Bouvet sähär: "Det som jag tycker skiljer Bouvet från andra företag är att det är ett blandat gäng med allt från utvecklare, UX och projektledare vilket leder till en bra stämning På Bouvet månar man om varandra och det är roligt att träffas. När man är ny är det en lätt miljö att komma in i och även om jag är uthyrd på uppdrag har jag bra kontakt med de andra och försöker vara med på luncher och bouvetfredagar".

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Bouvet. Bouvets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du antingen att arbeta hos Bouvets kunder runt om i Stockholm eller på kontoret vid Karlaplan.

Varför ska du välja Bouvet?

 • Alla medarbetare har en fast marknadsmässig lön. Dessutom tillkommer en vinstdelning baserad på hur det går för hela Bouvet och inte den individuella faktureringen.
 • 1/3 av Bouvets aktier ägs av de anställda. Alla medarbetare får chansen att köpa in sig till ett förmånligt pris varje år i november.
 • Ledarstilen bygger på tillit och engagemang.och här får du som konsult vara med och påverka dina uppdrag och företaget.
 • Ett exempel på hur Bouvet arbetar för att stärka kulturen och utvecklas är företagets Bouvetfredagar. Varannan fredag träffas de som vill på kontoret efter lunch för att göra något roligt, t ex lära sig något nytt, lösa ett problem eller utveckla något spännande.

Vi söker dig som

 • Har minst 3 års erfarenhet av Java-utveckling.
 • Har erfarenhet av agil utveckling.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Detta då språket används i kommunikationen med kunder och kollegor.

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT och om du har kunskaper i frontendutveckling.

För att passa i rollen hos Bouvet ser vi att du som person har god samarbetsförmåga, detta då du i ditt dagliga arbete kommer jobba i team och samarbeta med Bouvets kunder, där det krävs en ärlig och öppen dialog. Vidare ser vi att du är mogen och utstrålar en trygghet i din arbetsroll samt är öppen för feedback och använder det för att utveckla sig själv. Slutligen är det viktigt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och projekt då du alltid är ansiktet utåt för Bouvet.

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

 • Omfattning: Heltid.

 • Placering: Bouvet har kunder över hela Stockholm. Kontoret ligger vid Karlaplan Stockholm. Är du intresserad av att jobba hos Bouvet på andra orter så uppge detta i din ansökan: Örebro eller Borlänge.

 • Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 eller Joanna Medner +46 8 522 549 68.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bouvets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Bouvet har sina rötter i Norge och består idag av 1400 medarbetare. I Stockholm är man cirka 100 konsulter. Spana in hur det är att jobba på Bouvet under hashtagen #bouvetlivet och varför inte spana in din kommande chef Jesper på LinkedIn?