1 månad sedan
Annons-ID: 15076775

IT-support/IT-tekniker till BillerudKorsnäs Onsitesupport

Nu söker vi dig med teknisk kunskap och tidigare erfarenhet inom IT-support till rollen som Onsitetekniker till BillerudKorsnäs. Trivs du i en roll där service, ansvar och problemlösning är ledord? Då är det dig vi söker till denna tjänst! Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om tjänsten

Vi söker nu en IT-tekniker till BillerudKorsnäs Produktionsanläggning i Skärblacka, strax utanför Norrköping. I den här rollen blir ditt uppdrag att hela tiden sträva efter en effektiv och felfri datormiljö hos våra slutanvändare. Alla slutanvändare ska, oavsett plats eller befattning, kunna förvänta sig en bra och stabil datormiljö på både sin egen arbetsplats samt på gemensamma funktioner som till exempel konferensrum, skrivare mm.

Vår avdelning för Technical support ansvarar för att ge service och information, hantera frågor och avhjälpa incidenter och service requests från verksamheten. Du preparerar datorer, installerar program och tillbehör åt slutanvändaren och har ett ansvar att hålla befintlig kunskapsdatabas uppdaterad samt förse användare med nya instruktioner och guider till både verksamheten och IT. Beredskap ingår i befattningen.

Du erbjuds

 • En möjlighet att utveckla din tekniska kompetens på ett företag i världsklass
 • En dedikerad konsultchef på Academic Work

Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader med goda möjligheter till förlängning direkt hos BillerudKorsnä. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

 • Tilldela sig själv ärenden från ärendehanteringssystem och lösa dem.
 • Besöka de användarna på siten som behöver support där fjärrstyrning inte fungerar eller räcker till.
 • Leverera ut hårdvara till användarna och våra gemensamma funktioner på respektive site samt hålla register på hårdvaran.
 • Preparera datorer samt installera program och tillbehör.
 • Dokumentera ärenden i kunskapsdatabas och i ärendehanteringssystemet för både slutanvändare och IT-resurser.
 • Slutföra och stänga ärenden.
 • Säkerställa att leveransen från den lokala Technical Support är hög inom alla ansvarsområden.

Vi söker dig som

 • Har en slutförd gymnaiseutbildning, gärna inom IT
 • Har erfarenhet av teknisk support och vana från felsökning av datorer och servrar i nätverksmiljö
 • Goda kunskaper i svenska och engelska krävs. Nästan all kontakt med användare och kollegor sker på svenska men dokumentering och instruktioner är på engelska.
 • Är van vid dokumentation och administrativ hantering av ärenden inom IT.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Active Directory och Exchange, samt lett och/eller deltagit i projekt och testplaner är detta starkt meriterande. Samt att du också gärna har erfarenhet av att arbeta med klienter och servrar med Windows som operativsystem, samt god kunskap om Office365.

Som person ser vi att du har en hög social kompetens och en stor förståelse för att användarna ej har kunskap inom den hård- och mjukvara som du hjälper dem med. Denna roll kräver därför att du är pedagogisk och tydlig i din kommunikation samt att du alltid levererar en hög grad av service. Då problemlösning är en stor del av din vardag ser vi att detta är något du motiveras av och att du använder din kreativa förmåga för att på bästa sätt hitta lösningar.

Du tycker om att jobba tillsammans med andra men även att arbeta självständigt med eget ansvar. Du har dessutom en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du upprätthåller en god kvalitet i det arbete du genomför. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

Övrig information

 • Start: 2022-09-01
 • Omfattning: Heltid 6 månader med goda chanser till överrekrytering
 • Placering: Skärblacka
 • Arbetstider: Kontorstider

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. De har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För dem är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta sina medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger dem nya perspektiv och utmanar deras tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer!

Ansök här