1 dag sedan
Annons-ID: 15077713

IT-Support till Praktikertjänst!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
September
Övrigt:
Heltid

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för data och IT, är en stjärna på service och vill jobba som IT-Support hos Praktikertjänst! Du kommer arbeta tillsammans med ett sammansvetsat team mitt i centrala Stockholm. Teamet tror på stort engagemang och driv i rollen som supportmedarbetare.

Om tjänsten

Som IT-Support på Praktikertjänst blir du en del av ett team som värderar positiv stämning och en god arbetsmiljö, har ett tätt samarbete och jobbar gemensamt för att nå uppsatta mål. För att trivas i supporten bör du dela intresset för IT och får gärna ha en bakgrund inom sjuk- eller tandvård, då du i det dagliga arbetet kommer i kontakt med både termer, begrepp och program kopplade till vård och tandvård. Gillar du dessutom att bygga långvariga kundrelationer, ge service med personlig attityd och trivs med att hjälpa och vägleda andra så kommer du att gå långt!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbete som konsult hos kunden. Uppdraget är på heltid och kundens ambition är att överrekrytera framöver om alla parter är nöjda.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att tillgodose beställningar från Praktikertjänsts användare, samt felsöka diverse IT-relaterade problem i samråd med övriga IT-avdelningen.

Du kommer till exempel att:

 • Hantera beställningar, tekniska frågor och felanmälningar som inkommer från bolagets medarbetare via telefon, mail och besök
 • Analysera problem och felsöka incidenter i samråd med IT-avdelningen gällande applikationer
 • Agera IT-support gällande felsökning och incidenthantering som kräver en grundläggande förståelse för IT och ett IT-mässigt tänk

Vi söker dig som

 • Du har en grundläggande IT-förståelse och är duktig på problemlösning
 • Du skriver och talar obehindrat på svenska, då språket används dagligen i jobbet
 • Du har en gymnasieexamen eller arbetslivserfarenhet, gärna inom data/teknik
 • Det är meriterande om du jobbat inom kundtjänst, IT-Support eller annat serviceyrke
 • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller kunskap inom tandvård/sjukvård

Som person är du framåt och social, samtidigt som du är noggrann och ansvarstagande. Du kommer jobba på ett stort välkänt bolag och ha hand om känslig information, vilket kräver stor noggrannhet och en bra struktur i ditt arbete. Du bemöter även alla med ett leende och positiv attityd!

I denna process lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna, så skriv tydligt i ditt personliga brev varför just du passar för den här tjänsten.

Övrig information:

 • Start: September 2022
 • Omfattning: Heltid med chans till överrekrytering
 • Placering: Centralt i Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårat önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

För detta uppdrag genomförs en bakgrundskontroll.

Information om företaget

Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 6 700.

Ansök här