2 veckor sedan
Annons-ID: 15027984

IT Service Desk till EPM Data

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, Flex
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Helpdesk First Line support
Startdatum:
Enligt överenskommelse

EPM söker medarbetare som är intresserade av IT i Windowsmiljö. EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Här erbjuds du en varierad arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor, god stämning och där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i Service Desk-teamet som består av ca 6 tekniker men arbeta mycket även med företagets driftavdelning. Totalt är EPM ca 20 personer på tekniksidan.

Tjänsten passar dig som har ett genuint teknikintresse och vill bygga vidare på dina befintliga kunskaper. Hos EPM får du möjlighet att starta din karriär med andra drivna tekniker.

Arbetsuppgifter

Du har tillsammans med kollegorna på Service Desk den initiala kontakten med kunder. Det innebär att du svarar i telefon, registrerar ärenden och löser problem med kundernas datorer och servrar. Mycket kan skötas från kontoret via fjärrstyrning med ibland måste man åka ut till kunden och hjälpa till på plats. Vissa tekniker har även bemanningsuppdrag en eller ett par dagar i veckan. Du kan också vara med i projekt när t.ex. en ny kund skall migreras in till tekniska plattformar.

Du kommer vartefter kunskaperna växer få större eget ansvar och kan då gå över till driftsavdelningen som arbetar mer med infrastruktur.

Vi söker dig som

  • Har slutfört gymnasieutbildning från Natur eller teknisk linje, gärna med inriktning mot IT

  • Vi lägger stor vikt vid social kompetens och att du tycker om att ta eget ansvar

  • Har flytande kunskaper svenska och engelska då daglig kommunikation sker i språken

Som person är du initiativtagande och räds inte att ta egna beslut. Du har ett påtagligt teknikintresse och drivs av att lösa utmaningar utan tydliga ramar och riktlinjer. Vidare att självständigt kunna driva ditt arbete framåt och har god förmåga att prata med kunder och lämna god service.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Sankt Eriksgatan 117 i Stockholm

  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator, Björn Andersson +46 8 40 88 64 17 alternativt Rekryteringskonsult Daniel Klasson, daniel.klasson@academicwork.se.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Våra hostingtjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighetsnivå med priser som är attraktiva för små och medelstora företag. EPM Data har partnerrelationer med bland andra VMware, IBM, Citrix, NetApp Fujitsu, Cisco och Microsoft.

Ansök här