Sökresultat
2 veckor sedan
Annons-ID: 15017691

Intresserad av ett meriterande extrajobb inom rekrytering? Sök rollen som Staffing & Recruitment Assistant!

Snabbfakta

Stad:
Malmö
Omfattning:
Deltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Deltid
Jobbkategori:
Rekryteringsassistent
Startdatum:
Februari

Vill du jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Vill du arbeta på ett företag som ständigt följer trenderna på marknaden och vågar testa nya affärsmodeller? Hos oss kommer du garanterat få kollegor du trivs med där ett skratt aldrig är långt borta. Rollen Staffing & Recruitment Assistant (SRA) kan bli starten på din lysande karriär hos oss!

Om tjänsten

Att arbeta som SRA är otroligt roligt och givande! Du hjälper till i rekryteringsprocesser från början till slut och får ta mer och mer ansvar allteftersom. Jag har arbetat i lite över ett år bara och i dag driver jag hela processer och har hand om kontakten med kunder och konsulter. Det finns alltid någon som har svaret på den frågan du klurar på, hjälpsamheten är påtaglig på Academic Work. Något som jag uppskattar mest är hur bra Academic Work är på att uppmärksamma ens arbete och bidrag till verksamheten.

Såhär beskrivs rollen av Alva, SRA på Malmökontoret. Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

I rollen som Staffing & Recruitment Assistant får du ett tätt samarbete med våra Consultant Managers och Recruitment Consultants där ert gemensamma uppdrag är att ge våra kunder de bästa kandidaterna. Du kommer att vara en del av ett engagerat team som arbetar dedikerat mot ett av våra affärsområden.

Du kommer bland annat att:

 • Arbeta med hela rekryteringsprocessen, från annonsering fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från pappers-CV till det nya drömjobbet!

 • Utgå ifrån Training Program med en strukturerad plan där du tar dig an mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Det gör att du succesivt skaffar dig mer kunskap.

 • Ditt Training Program tar dig på en utmanande resa med mycket ansvar där vår ambition är att du ska få en långsiktig karriär hos oss. Läs mer om hur det är att jobba som Staffing & Recruitment Assistant här!

Vi söker dig som

 • Studerar en utbildning inom t ex Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, Service Management, Teknik eller IT och tar examen tidigast juni 2020.

 • Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift.

Som person är du pålitlig och tar ansvar för din uppgift. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Du är orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv. Du ser möjligheter där du stöter på hinder. Du tar dig gärna an nya uppgifter och att bidra med dina åsikter ser du som en självklarhet.

Övrig information

 • Start: Februari 2019.

 • Omfattning: 2 dagar/vecka.

 • Lön: Timlön, enligt kollektivavtal.

 • Placering: Centrala Malmö.

 • Kontaktperson: Talent Acquisition Manager Maria Rebensdorff.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionmalmo@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Ansök här på annan site
Maria Rebensdorff consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Maria Rebensdorff eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på talentacquisitionmalmo@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017691