4 månader sedan
Annons-ID: 15065722

Intresserad av att byta jobb inom IT?

Är du intresserad av att få in en fot hos en arbetsgivare i Västerbotten eller Norrbotten? Då vill vi veta mer med ambitionen om att bli din framtida karriärpartner. Skicka in ditt CV och låt oss få veta vad dina ambitioner och vad för typ av jobb som skulle passa dig!

Om tjänsten

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här 😃

Arbetsuppgifter

Då det här inte är en annons mot en specifik tjänst vet vi inte något om arbetsuppgifterna, utan vi får vända på den rubriken istället. Vad vill du jobba med för arbetsuppgifter? Låt oss veta det i din ansökan så att vi kan på bästa sätt koppla ihop dig med en eventuell arbetsgivare!

Vi på Academic Work har samarbete med företag inom flertal olika branscher, det gör att det finns stora möjligheter för dig att hamna i just den bransch du vill jobba inom!

Vi söker dig som

Vi söker dig som vill jobba inom IT och som antingen är junior eller senior inom IT. Skriv därför gärna med vad du har för kunskaper inom IT sedan tidigare, vilka språk du kan, om du har jobbat/använt frontend eller backend. Du får också gärna skriva med vilken utbildning du har gått eller om du är självlärd. Var så specifik som möjligt för att vi ska kunna få en bra uppfattning av din bakgrund och önskan framöver kring arbete. Skriv gärna med vilken stad du skulle vilja jobba i inom Västerbotten och Norrbotten.

Övrig information

  • Efter mottagen intresseanmälan kommer du få ett bekräftelsemail. Därefter kontaktar vi dig om ett passande uppdrag dyker upp.

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Västerbotten och/eller Norrbotten

  • Vid frågor kontakta oss gärna på vår team-mail Academic Work.

Ansök här