1 månad sedan
Annons-ID: 15089589

Instruktör på deltid till Trafikcenter Scantec

Söker du deltidsjobb och vill bidra till upplevelsen för kunderna hos en av norra Europas största halkbanor? För dig med körkort finns nu chansen att få utbilda och instruera halkbanans kunder. Trafikcentrer Scantec riktar sig mot alltifrån privatpersoner till företag och organisationer vars medarbetare använder fordon i yrket. Vi arbetar med löpande urval, ansök redan idag!

Om tjänsten

Trafikcenter Scantec är en av norra Europas största och mest avancerade trafikövningsplatser. Teamet på omkring ett tiotal anställda väntar nu på att välkomna dig som vill jobba deltid hos dem. Du kommer att vara anställd hos Academic Work och jobba som konsult hos Trafikcenter Scantec.

Trafikcentret erbjuder en modern och komplett anläggning med fokus på förarutveckling och trafiksäkerhet. Tack vare anläggningens alla möjligheter (370 000 m²) och deras kunniga medarbetare kan de erbjuda ett brett utbud av utbildningar. Trafikcenter Scantec riktar sig mot de företag och organisationer vars medarbetare använder olika fordon i sitt yrke och de har även flera olika utbildningar för privatpersoner. De har årligen tusentals deltagare på deras utbildningar och har genom åren lärt ca en halv miljon personer att hantera sina bilar, motorcyklar, lastbilar och andra fordon på ett säkert, miljövänligt och ekonomiskt sätt.

Du erbjuds

 • Ett spännande och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
 • Ökad kunskap inom trafiksäkerhet och bemötande av kunder

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att innefatta att utbilda och instruera företagets kunder. Du kommer att följa kunderna genom hela deras besök, från ankomst och välkomnande, genom teori och utbildning samt till praktisk utövning på halkbanan. Arbetet sker i såväl ute- som innemiljö. Du kommer att introduceras bredvid en kollega, för att sedan bli allt mer självständig i din roll.

Vi söker dig som

 • Är studerande på eftergymnasial nivå, med minst 1,5 år kvar av studierna, registreringsintyg behöver kunna uppvisas
 • Har mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska, då du kommer att undervisa på det svenska språket
 • Innehar B-körkort

Vi söker dig som är

 • Anpassningsbar
 • Kommunikativ
 • Självgående

För att trivas i rollen ser vi att du bör känna dig bekväm med att undervisa. Det är viktigt att du är nyfiken och vågar ta plats.

Det är meriterande, men absolut inte ett krav om du

 • Innehar andra körkortsbehörigheter (C, CE)

Övrig information

 • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid med flexibla dagar och arbetstider
 • Placering: Kumla, Kvarntorp

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Trafikcenter Scantec här!

Ansök här