Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15022224

Innesäljare till SunOFF i Luleå

Gillar du sälj och service? Du kanske dessutom har en känsla för färg och inredning och/eller ett byggtekniskt kunnande? Som innesäljare på SunOFF erbjuds du en varierande tjänst där du är med i hela säljprocessen. Vi söker dig som vill hjälpa SunOFF att fortsätta ge kunderna toppklassig service och guida dem till de bästa lösningarna gällande markiser och andra heminredningstillbehör. Start omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker Innesäljare till SunOFF. Som innesäljare kommer att bemöta och hjälpa kunder över både telefon och i butiken. Arbetet är varierat och du kommer att vara behjälplig i hela processen, i allt från godsmottagning till offertberedning och bokning av montör.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SunOFF. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till juli. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget till och med september, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och behovet kvarstår.

Arbetsuppgifter

Som Innesäljare kommer du att bemöta och ge kunder service över telefon och i butiken. Du hjälper kunden att hitta den bästa lösningen som passar just dem genom att bidra med din expertis.

Förutom själva kundbemötandet kommer du även att arbeta med:

 • Offertförfrågningar och orderläggning

 • Boka montage och avrapportera färdiga jobb

 • Godsmottagning

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet av service

 • Har god datavana

 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska för att kunna bemöta och förstå kunder på bästa sätt

Det är meriterande om du har…

 • Arbetat med sälj tidigare

 • Ett öga för färg, inredning och design

 • Ett byggtekniskt intresse och kompetens

Som person är du serviceinriktad och sätter kunden i centrum. Du lyssnar in kunden och kommer med egna förslag på lösningar samt bidrar med din kompetens för att kunden ska få den bästa lösningen. Du är självgående och ser till att ta reda på den informationen du behöver för att driva ditt arbete framåt. Du tycker även att sälj är kul och drivs av att se resultat. Avslutningsvis är du en lagspelare som hugger in där det behövs och hjälper dina kollegor.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, tom juli

 • Placering: Luleå

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SunOFFs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Läs gärna mer om SunOFF här.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Emma Sundvall consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emma Sundvall eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15022224