1 månad sedan
Annons-ID: 15037892

Inköpare till expansiva Nilar!

Snabbfakta

Stad:
Gävle
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Inköpare/upphandlare
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
100%

Nilar är ett företag i kraftig expansiv fas. Nu söker de dig med en bakgrund inom inköp som har viljan och motivationen att utvecklas tillsammans med kollegor, i en verksamhet med otrolig framåtanda. Är Du redo för nästa steg i din karriär? Tveka då inte att söka redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

På avdelningen för inköp arbetar idag tre personer. På grund av en pensionsavgång behöver de nu förstärka med en kollega som kan ge stöd när det kommer till de operativa och taktiska delarna av inköpen. Du kommer att arbeta operativt med att säkerställa att produktionen får materialförsörjning enligt behov och taktiskt genom att ta fram prognoser över vilken materialförsörjning som kommer behövas till produktionen framåt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nilar.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att ansvara för:

 • Inköpsavrop

 • Leveransbevakning

 • Materialplanering

 • Analysera och ta fram långsiktiga prognoser för produktionen

Tjänsten passar dig som söker nya utmaningar och som vill utvecklas i rollen som inköpare. Du driver dina arbetsuppgifter framåt och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom industriell ekonomi alternativt kunskap och erfarenhet som bedöms likvärdigt

 • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet som operativ inköpare

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i kontakt med kollegor och leverantörer.

Det är meriterande om du…

 • Har kunskaper i Monitor

 • Har B- körkort

Som person är du noggrann och följer upp ditt arbete över tid. Du anstränger dig för att skapa goda samarbeten med andra och du motiveras av både dina egna och teamets prestationer. Vidare kan du självständigt sätta upp planer för ditt eget arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Genom din goda förmåga att komma med nya förslag på arbetssätt kommer du kunna bidra till Nilars framtida utveckling. Vidare trivs du i en kommunikativ roll och är bekväm i kontakten med både externa och interna parter.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Gävle

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Nilar producerar avancerade bipolära Hydrid® batterier (NiMH) i Gävle till energilager för kommersiella fastigheter, privata hushåll, fabriker och inom smarta elnät. Bolaget har idag ca 140 anställda i Sverige, varav ett nittiotal återfinns i Gävle och ett trettiotal i form av ledning, sälj- och marknadsfunktion i Täby.

Nilar Hydrid® energilager kännetecknas av att vara robusta, brandsäkra och hållbara till en låg totalkostnad. Den modulära utformningen tillåter full skalbarhet för att hantera energi och kapacitet i såväl små bostadssystem som storskaliga elanläggningar. Med sina två FoU-avdelningar i USA och Sverige har Nilar revolutionerat energi- och strömförsörjningstekniken, liksom vår nästa generations högautomatiserade tillverkningsmetoder.