Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15022051

Ingenjör med ambition att leda projekt sökes till Husqvarna!

Snabbfakta

Stad:
Huskvarna, Jönköping
Omfattning:
Heltid, Dagtid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Elektronikingenjör
Startdatum:
Omgående med hänsyn till uppsä

Har du en en ingenjörsutbildning med något års erfarenhet och är redo att ta nästa kliv i din personliga utveckling? Har du kunskap om elektronik och inbyggd programmering och har en ambition att vilja leda projekt? Triggas du av att arbeta i team i en stimulerande och kreativ miljö? Då kan den här tjänsten vara något för dig – sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en tekniskt ledande ingenjör med ett inre driv och öppet sinne för ny teknik och lösningar. Här finns goda möjligheter att utvecklas framåt i projektledarrollen.

Du kommer arbeta på RnD och produktavdelningen som kännetecknas av att ha en mycket god framåtanda med många nya spännande projekt på gång. De strävar efter att ha en kreativ och stimulerande miljö där de tar tillvara på individers unika kompetenser för att lösa problem.

Du kommer tillhöra Elektronik- och mjukvaruteamet där det finns behov av att du ska vilja hålla i projekt. I din roll kommer du då att ha hand om projektgrupper med personer från fler team och också från RnD. Vilka som är med i projektgrupperna beror på storlek på projekt och hur många produkter det kan beröra.

Avdelningen arbetar med primärutveckling, då oftast projekt som drivs och arbetet görs av personer från avdelningen eller av underleverantörer. Dessa projekt har nödvändigtvis inte en direkt koppling till RnD och kommande produktprojekt utan är ett sätt att utan för mycket krav och ramar kunna testa nya tekniker.

Vidare gör de även en del projekt som de kallar för förstudier. Dessa är riktade mer mot en tilltänkt produkt eller produktgrupp. Där finns just nu behov av projekt som rör batteriprodukter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget kommer att sträcka sig över 6 månader med mycket goda möjlighet till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som ledande teknisk ingenjör kommer du att leda arbetet på ett kreativt sätt för att ditt team ska nå uppsatta mål. Du kommer att ha en samordnande och ledande roll och kommer till exempel att:

 • leda huvudprojekt inom handhållen kategori

 • ansvara för projektmöten, presentationer, tidsramar och deadlines

 • testa koncept och utvärdera resultat

Tjänsten passar dig som är en visionär men har ett sunt förnuft och tänker utanför lådan. Du har förmågan att sätta upp en plan för hur man når uppsatta mål och är en sann lagspelare. Du är duktig på att se detaljer med har också ett helhetstänk. Du har ett inre driv och intresse för ny teknik och är öppen för att hitta nya lösningar.

Vi söker dig som

 • är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör

 • har minst ett års erfarenhet inom elektronik, konstruktion eller hårdvarunära mjukvaruprogrammering och vill ta steget mot projektledning.

Meriterande är om du har erfarenhet från en liknade roll men inte ett krav. Det viktigaste är att du är en driven person som är villig att lära dig.

Som person är du en teamspelare med öppenhet för nya ideer. Vidare tror vi att du har är engagerad och driven med en vilja av att lära dig mer.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 8-17

 • Placering: Jönköping

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Group’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Husqvarna Group är ett företag som är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Louice Ståhlkrantz consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Louice Ståhlkrantz eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15022051