Sökresultat
4 veckor sedan
Annons-ID: 15022402

Ingenjör inom elkraft till Swedish Net

Snabbfakta

Stad:
Hallsberg
Omfattning:
Heltid, 8:00 - 17:00
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Tills vidare
Jobbkategori:
Elingenjör
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Är du utbildad ingenjör inom elkraft och vill vara en del av ett företag som växer så det knakar? Då är det kanske just dig vi söker till Swedish Nets konstruktionsavdelning! Swedish Net satsar på ambitiösa talanger och ger därför dig med ingenjörsbakgrund möjligheten att ta en nyckelroll i tekniskt utmanande projekt på säkerhetsklassade anläggningar. Sök redan idag då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en ingenjör inom elkraft för Swedish Nets räkning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Swedish Net.

Swedish Net hanterar olika typer av uppdrag där kunden behöver hjälp med säkerhetssystem i form av exempelvis övervakning- och larmsystem. Stor orderingång och fortsatt efterfrågan på Swedish Nets tjänster och specialistkompetens är bakgrunden till att man återigen vill hitta hungriga talanger till verksamheten. Du kommer att ingå i konstruktionsavdelningen som består av ett team på tretton personer, alla med varierande erfarenhet och bakgrund. Här erbjuds du en dynamisk arbetsplats med högt ställda mål och intressanta kunder, där prestigelöshet är ledordet på kontoret! Hos Swedish Net är man flexibel och hjälps åt!

Arbetsuppgifter

Som ingenjör hos Swedish Net kommer du att arbeta med projekt. Till en början ingår du i verksamhetens projektteam där du ansvara för olika delar av processen – för att på sikt leda egna projekt inne på kontoret, men även ute hos kund. Swedish Net erbjuder sina kunder projektledning, el- & telekonstruktion och montage för tekniska projekt där höga krav på säkerhet, kvalité och miljö ställs. Bland kunderna finner man exempelvis säkerhetsklassade anläggningar som kriminalvården och migrationsverket, något vi tror att du som söker tycker känns spännande och utvecklande.

Du kommer att vara delaktig i och få insikt i både konsultationsuppdrag ute hos kund likväl som hela projekt som Swedish Net ansvarar för. I tjänsten får du också möjligheten att fördjupa dig i hela processen, från kravställning till driftsättning. Vi tror att du som söker har ett stort intresse för både den tekniska aspekten av tjänsten men också drivs av att bygga kundrelationer och utveckla Swedish Net existerande samarbeten vidare.

Din utbildningsbakgrund och framför allt ditt eget intresse styr din specialistinriktning. Kanske inser du att du vill bli deras nästa stjärnkonstruktör och vill utveckla dina tekniska färdigheter? Eller kanske tycker du att projektledningen är det som driver dig mest? Här finns alla möjligheter.

Vi söker dig som

 • Har en ingenjörsutbildning inom el på högskola eller universitet alternativt yrkeshögskola. Du som söker kan ha din utbildningsbakgrund inom elkraft, elektroteknik eller automation. Det viktiga är att du har en ingenjörsutbildning i ryggen och ett gediget intresse för teknik

 • Talar och skriver obehindrad svenska och engelska då du kommer att ha kontakt med kunder och kollegor som använder båda språken

Efterfrågade specifika kompetenser:

 • Erfarenhet av att ha arbetat i CAD-verktyg

 • God kunskap i Excel & Word

 • B-körkort

Du som söker tjänsten behöver inte ha relevant erfarenhet, utan det vi främst värdesätter är ditt engagemang och ditt intresse för området

Som person tror vi att du är lyhörd och ödmjuk. Du förstår vikten av att lyssna till kundens behov och du anpassar dig lätt efter den rådande situationen. Oavsett om du som söker är junior och ny i karriären, eller om du har flera års erfarenhet, kommer du i denna tjänst att komma i kontakt med flera nya områden, något vi önskar att du har en prestigelös inställning till. Vidare är det viktigt att du är lättsam, kommunikativ och vågar fråga – både dina kollegor internt men också de kunder du kommer att arbeta mot.

Eftersom en stor del av Swedish Nets arbete omfattar högsäkerhetsområden, anläggningsskydd och säkerhetsklassat material granskas samtliga medarbetare i belastningsregistret.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Tills vidare

 • Lön: Individuell lönesättning

 • Placering: Hallsberg

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedish Nets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Swedish Net är ett konsultföretag specialiserade på skyddsobjekt och anläggningar med höga krav på säkerhet. Företaget grundades 1999 och har haft en mycket framgångsrik resa. I dagsläget är man ca 30 anställda i företaget, merparten med ingenjörsbakgrund. Företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede då man vunnit flera stora avtal. Kunderna återfinns runt om i hela Sverige, men också internationellt.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Helén Edvinsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Helén Edvinsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15022402