2 veckor sedan
Annons-ID: 15086031

Image Processing Algorithm Engineer till Axis Communications!

Snabbfakta

Stad:
Lund
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Axis Communications utökar nu sitt Product Plattform team och söker dig som vill arbeta med kärnan i deras verksamhet - bildbehandling! Som Image Processing Algorithm ingenjör ges du möjligheten att utveckla dina kunskaper i en miljö som genomsyras av prestigelöshet på ett världsledande bolag inom videoövervakning. Varmt välkommen med din ansökan, junior som senior!

Om tjänsten

Axis Communications arbetar med utveckling av nätverksbaserade säkerhetslösningar och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över. Du kommer att tillhöra deras Product Plattform team, där du tillsammans med 4 nära kollegor arbetar med en av Axis Communications nyckelteknologier - video och bildbehandlingsalgoritmer!

Du tillsammans med ditt team ansvarar över Axis Communications kameraplattformar, vilket utgör en central del i produktutvecklingen. Axis företagskultur präglas av prestigelöshet där alla medarbetare, oavsett roll, värdesätts högt och behandlas lika.

Du kommer att arbeta med bildbehandling där du med ditt skarpa öga för detaljer kommer att anpassa filtreringar för att optimera Axis Communications bildkvalité. Du kommer utveckla bildalgoritmer, där både kamerans mjukvara och hårdvara är involverad. För att nå rätt resultat kommer du även få strukturera upp och planera aktiviteter för testning av bildkvalitén, vilket ger dig en visuell representation för att kunna effektivisera och förbättra produkten kontinuerligt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer dina primära arbetsuppgifter vara inom bildbehandlingsalgoritmer, AI-teknik, bildsensorer och funktioner för förbättrad bildkvalite. Du blir en viktig nyckelperson i Axis Communications fortsatta utveckling inom bildbehandling. Utöver ett nära samarbete med dina kollegor kommer du även ha kontakt med externa leverantörer. Besök till internationella leverantörer kan ske i rollen, då dessa samarbeten ligger till grund för produktens utveckling.

Vi söker dig som

 • Har relavant masterutbildning, exempelvis inom teknisk fysik, datateknik eller elektroteknik
 • Erfarenhet av C/C++, MATLAB & Pyhton
 • Erfarenhet av AI-teknologi
 • Erfarenhet av bildalgoritmer
 • Talar & skriver obehindrat på engelska och svenska

Vi söker dig som är

 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående
 • Resultatinriktad
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om Axis Communications!

Ansök här