4 dagar sedan
Annons-ID: 15078608

HR-generalist till Telia Field Operations sökes!

Har du erfarenhet av en HR-roll och vill ta nästa steg i din karriär? Hos Telia Field Operations erbjuds du nu möjligheten att få bli deras HR-generalist med inriktning arbetsmiljö/miljö. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

På Telia Field Operations arbetar ca 50 personer varav ett 40-tal är teletekniker som arbetar i fält nationellt. Telia Field Operations arbetar på uppdrag av Telia med service och felavhjälpning av det fasta telenätet gentemot privatkunder, myndigheter och företag. Dem arbetar även med fiberbyggnation, nätsäkerhetsarbete, fältanalyser, metodutveckling, nätutredningar, migreringsarbete m.m. Verksamheten finns idag i hela Sverige, uppdelat på fem teknikerteam: Örebro, Trollhättan, Sundsvall, Stockholm och Kalmar. Huvudkontoret ligger centralt beläget i Örebro där 9 medarbetare är placerade.

Här erbjuds du en trygg och bra arbetsmiljö där det råder frihet under ansvar. Möjligheterna till hemarbete är stora och Telia Field Operations tillämpar flexibla arbetstider. Det är viktigt att du hittar en bra balans mellan arbetet och ditt privatliv, så att båda delarna bidrar till att du känner arbetsglädje och får en meningsfull fritid. Ambitionen är att bygga en kultur som präglas av flexibilitet, öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar, så att arbetet utförs på bästa möjliga sätt antingen självständigt eller i team. Vi hjälper och stöttar varandra i alla lägen!

Vi söker nu åt Telia Field Operations räkning en HR-generalist med erfarenhet inom HR, arbetsmiljö och miljö som vill vara med och utveckla deras verksamhet inom området. Du kommer att ingå i enheten Verksamhetsstöd som arbetar med administrativt och operativt stöd till verksamheten inom olika områden. Enheten består av en HR-generalist (vakant), resursplanerare, projektledare, administratör och en ledare/ekonom.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-generalist kommer du ha en varierad vardag där du arbetar med personal- och rekryteringsfrågor och är ett stöd till både chefer och övriga medarbetare. Du ansvarar för arbetet med medarbetarundersökning och stöttar cheferna i utvecklingen av sina medarbetare och team genom performance management. Du är även ett viktigt bollplank och stöd i arbetet med lönerevision, policys, rehab-ärenden och organisationsutveckling.

Som HR-generalist hos Telia Field Operations har du även en viktig roll i arbetsmiljö- och miljöfrågor där du arbetar för att skapa den bästa tänkbara arbetsmiljön för medarbetarna och samtidigt leder arbetet för att nå Telias ”Zero CO2-mål” år 2030. Det innebär bland annat att självständigt eller tillsammans med chef/ projektledare utföra riskanalyser, upprätta åtgärdsplaner, införa nya arbetsrutiner och kontinuerligt hålla HMS-guiden uppdaterad utifrån krav i avtal, lagar och föreskrifter. Hos Telia Field Operations innebär det exempelvis utredningar och riskanalyser inom bygg- och anläggningsarbete, ergonomi, kemikalier och miljöfarliga ämnen. Du har även en aktiv roll i skyddsronder och riskbedömningar samt följer upp statistik inom miljö och hållbarhet; sjukfrånvaro; tillbud och olycksfall m.m. Du förväntas ta ett stort eget ansvar för att driva och utveckla arbetet framåt samt sprida och säkerställa att rutiner efterlevs.

Vi söker dig som

  • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom PA eller liknande
  • Erfarenhet av och ett intresse för arbetsmiljö-/miljöarbete, HR och rekrytering
  • Goda kunskaper i svenska då det är mycket informationsinhämtning från lagtexter och föreskrifter
  • God PC-vana och goda kunskaper i Officepaketet

Meriterande om du har:

  • Tidigare erfarenhet av arbete med lagar och föreskrifter inom arbetsmiljö och miljö

Som person är du självgående, prestigelös, strukturerad, ödmjuk med ett stort engagemang och vilja att utvecklas. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara lyhörd mot kollegor i verksamheten. Då rollen är relativt ny hos Telia Field Operations behöver det finnas en självgående och uppfinningsrik ådra i dig för att medverka till att forma rollen.

Övrig information

  • Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: heltid, anställningen kommer börja med provanställning
  • Placering: centrala Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här