3 veckor sedan
Annons-ID: 15082670

HR-Generalist till A3P Biomedical i Uppsala

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Här är rollen för dig som brinner för brett HR arbete med fokus på att jobba nära verksamheten. En roll som passar dig med några års erfarenhet från en HR-roll och som nu vill ta nästa kliv i karriären. Nu har du möjligheten att vara med på en tillväxtresa och göra skillnad i kampen mot cancer! Här jobbar du med engagerade och kompetenta kollegor i en internationell miljö där du får möjligheten att utvecklas inom alla delar inom HR-området. Låter detta som ett intressant nästa steg för dig? Skicka då in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som HR-generalist på A3P Biomedical kommer du att jobba i en organisation som befinner sig i stark tillväxt. Här har du en viktig roll i ett mindre bolag där mycket fokus läggs på företagskultur och kommunikation, för att du och dina kollegor ska utvecklas och trivas på arbetsplatsen. Rollen är bred och ställer krav på din förmåga att skapa goda relationer i kombination med att du trivs i en självständig, verksamhetsnära roll, där det finns utrymme att vara med och påverka och förändra.

Arbetsuppgifter

Som HR-generalist på A3P Biomedical har du ett brett spektrum av arbetsuppgifter, de som är mest förekommande är:

 • Rekrytering av nya medarbetare. Här kommer du sköta delar av rekryteringsprocesser, men även fullfölja hela processer
 • Löpande personaladministration
 • Onboarding / offboarding
 • Löpande lönehantering
 • Vara delaktig i utvecklingen av företagets rutiner och HR-processer

Vi söker dig som

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och för att lyckas i den här rollen ser vi att du främst besitter de personliga egenskaper som är centrala för rollen. Här ser vi att du är anpassningsbar, serviceinriktad, självgående och problemlösande.

Utöver det söker vi dig som:

 • Har en examen inom personalvetenskap, eller motsvarande utbildning
 • Har några års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter
 • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska. Du kommer att använda båda språken dagligen men med huvudfokus på engelska som är koncernspråket

Övrig information

 • Start: Omgående / enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

A3P Biomedical är ett svenskt diagnostikföretag specialiserat på avancerad prostatacancerdiagnostik. A3P:s huvudprodukt, Stockholm3, ett blodprov för tidig upptäckt av aggressiv prostatacancer, har potential att radikalt förbättra diagnostiken av prostatacancer. A3P Biomedicals vision är att avsevärt minska dödligheten av prostatacancer, en av världens vanligaste cancerformer. Vi marknadsför och säljer för närvarande Stockholm3 i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Schweiz och Spanien och kommer att gå in på fler marknader inom en snar framtid, med fokus på Europa och USA. Läs gärna mer om A3P Biomedical här: A3P Biomedical

Ansök här