1 vecka sedan
Annons-ID: 15088033

HR administratör

Har du en utbildning inom HR och erfarenhet av HR administration? Se hit! Vi söker en person som gillar att arbeta administrativt och har lätt för att hantera olika system. Sök redan idag då vi jobbar med löpande rekrytering.

Om tjänsten

Vår kund är ledande aktör inom tågunderhåll samt en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar till nytänkande. Nu genomför de ett byte av HR system och behöver därför förstärkning. Här erbjuds du att komma in i ett spännande skede där du får en möjlighet att vara med under arbetet i den nyutvecklade organisationen.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som HR administratör kommer du att vara behjälplig under det stora systembytet som genomförs just nu då företaget kommer att arbeta med SAP SuccessFactors. Du kommer bland annat att arbeta med löpande registrering av avtal och säkerställa att alla filer är uppdaterade över de olika systemen. Vidare kommer du att vara behjälplig vid frågor kopplat till HR-administrationen.

Vi söker dig som

  • Har en utbildning inom HR
  • Har en administrativ vana
  • Är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
  • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här