2 veckor sedan
Annons-ID: 15090817

Har du ett intresse för teknik och försäljning? Se hit!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Packhusgatan 6
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Tillsvidare

Nu har du chansen att bli en del av ett företag i framkant inom IT-lösningar och organisationsutveckling. CANEA söker en Kundansvarig säljare inom IT där du ansvarar för hela försäljningsprocessen och utvecklingen av deras affärer. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och utbildning samt en roll där din professionella och personliga utveckling står i fokus.

Om tjänsten

CANEA hjälper organisationer, företag och människor att nå sin fulla potential genom att erbjuda managementkonsulter, engagerande utbildningar och heltäckande IT-lösningar för varje specifikt behov. Vår främsta produkt är CANEA ONE, ett affärssystem som hjälper ert företag gå från strategi till genomförande.

Idag är vi ca 100 anställda uppdelat på tre kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Just nu söker vi en ny kollega till vårt Business Development-team om ca 10 personer där du kommer ansvara för utvecklingen av våra affärer och jobba tätt gentemot våra kunder. Vi erbjuder dig goda möjligheter till kompetensutveckling och arbetar genomgående med mentorskapsprogram på CANEA. När du är ny i din roll får du en gedigen introduktion, utbildning och kommer löpande erbjudas utbildningar i våra egna sortiment och produkter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CANEA.

Arbetsuppgifter

I rollen som Kundansvarig säljare hos oss arbetar du proaktivt med att utveckla våra affärer, följa upp samt identifiera nya behov hos våra kunder. Du kommer ha helhetsansvaret för försäljningsprocessen och tilldelas en portfölj av befintliga kunder som kan variera i storlek med tanke på kundens storlek, behov och verksamhet.

Du kommer arbeta med försäljning och utveckling av vår produkt CANEA ONE men också identifiera öppningar för andra lösningar och produkter vi har i vårt sortiment.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

 • Utveckling av kundrelationer och kundtillfredsställelse för din kundportfölj
 • identifiera nya behov och proaktivt utveckla våra affärer
 • Genomförande av fysiska och digitala möten

Rollen innebär också frekventa platsbesök/resor ute hos våra kunder med tyngdpunkten i södra Sverige men även övriga delar av landet.

Vi söker dig som

 • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll med kundansvar, gärna med IT-inriktning
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Stort intresse för ny teknik
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort, då det förekommer resor i tjänsten

FÖLJANDE ÄR MERITERANDE

 • Eftergymnasial teknisk utbildning

För att lyckas i rollen är du självgående och driver dina arbetsuppgifter effektivt på egen hand. Du är relationsskapande och ingjuter ett förtroende gentemot kunder och kollegor både i möten och samtal. Vidare är du affärsinriktad och har ett öga för att driva affären framåt och identifierar nya behov hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Packhusgatan 6, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CANEA's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om CANEA här!

Ansök här