1 vecka sedan
Annons-ID: 15079352

Händig och teknik-intresserad operatör till stort industriföretag!

Tycker du om att arbeta med kroppen och räds inte för att ta i när det behövs? Vill du dessutom få in foten på ett av Sveriges största bolag inom industrin? Då är det dig vi söker! Läs mer och ansök redan idag då målet är att börja omgående!

Om tjänsten

Vår kund tillverkar hårda och superhårda material samt erbjuder effektiva och skräddarsydda applikationslösningar för olika branscher. Dom strävar efter att ta fram de bästa och mest innovativa lösningarna för kunder över hela världen med stort fokus på forskning och utveckling. Bolaget har tidigare varit en del av en annan stor koncern men nu pågår arbetet med att bygga upp bolaget som ett fristående företag. Detta innebär stora möjligheter för framtiden!

Arbetsplatsen präglas av glädje, mångfald och inkludering!

VIKTIGT

Arbetstiden är skift-baserad enligt nedan:

2-skift:

Förmiddag: 06:00-14:00 Eftermiddag: 14:48-21:48 (Skiftar varannan vecka)

Du erbjuds

Här erbjuds du ett fysiskt och lärorikt jobb som för dig som gillar att utmanas både tekniskt och du kommer få ett familjärt arbetsteam som är mån om att alla ska känna sig inkluderade. Du kommer även erbjudas en bra lön på 29 707kr/mån (heltidstjänst).

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör arbetar du tillsammans med andra operatörer med olika arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen såsom pressning, formgivning, sintring, svarvning, slipning, kontroll, märkning och packning.

Du arbetar i team tillsammans med andra för att nå avdelningens mål. Som maskinoperatör hos vår kund får du arbeta under stort eget ansvar i en miljö med utrymme för initiativtagande.

Produktionsenheten arbetar aktivt med lean och förbättringsarbete. Intresse och erfarenhet av detta är meriterande.

Vi söker dig som

För denna tjänst är det främst du som person som kommer avgöra men initialt söker vi dig som:

 • Har en avslutad gymnasial utbildning, gärna mot teknik, IT, fordon, industri, el eller någon annan relevant inriktning
 • Talar och skriver svenska obehindrat
 • Vana av att arbeta i Office-paketet

Det är väldigt meriterande om du har

 • CNC-utbildning
 • LEAN-kunskaper/erfarenhet
 • Läsa ritningar och hantera mätdon
 • Truckkort
 • Certifikat säkra lyft
 • Programmering CAD/CAM

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och som framförallt har en god samarbetsförmåga och en positiv inställning! Du vågar fråga när du inte vet eller kan och som alltid har en vilja att utvecklas i arbetet.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 mån
 • Placering: Västberga, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här