3 veckor sedan
Annons-ID: 15089993

Gruppchef till Vattenfall Värme i Uppsala!

Snabbfakta

Stad:
Uppsala, Boländerna
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid, 100%

Underhållsavdelningen på Vattenfall Värme i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som Gruppchef inom mekaniskt underhåll! Har du en teknisk utbildning och tidigare arbetat inom processindustrin? Har du även erfarenhet av att leda anställda? Då är detta rollen för dig! Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vattenfall Värme i Uppsala söker just nu en Gruppchef till deras underhållsavdelningen i Uppsala . Avdelningen har som huvuduppgift att säkerställa en god tillgänglighet för samtliga anläggningar inom ramen för satt budget inom ansvarsområdet. Avdelningen ansvarar för avhjälpande och förebyggande underhåll samt revisioner under sommarhalvåret. Utöver Uppsala kommer du vara närvarande vid Vattenfalls kringanläggningar i Knivsta och Storvreta.

I rollen som Gruppchef för mekaniskt underhåll har du det övergripande ansvaret för att säkerställa att underhåll bedrivs inom ramen för satt budget till rätt kvalitet och med en säker och inkluderande arbetsmiljö. Du ansvarar också för att utveckla verksamheten genom ständiga förbättringar. Här finns stora möjligheter till att säkerställa morgondagens kompetenser. Du kommer leda en grupp om ca 20 personer där underhållsingenjörer, arbetsledare och tekniker ingår i ditt team. Som Gruppchef mekaniskt underhåll finns det möjligheter att utvecklas både inom Värme Sverige, och inom Vattenfall i stort.

"I denna viktiga roll erbjuder vi dig ett omväxlande arbete med många kontaktytor där du är delaktig i att forma morgondagens fossilfria samhälle" - Patrik Wallnäs, Underhållschef Vattenfall Värme Uppsala

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall. Du har en dedikerad konsultchef under hela din anställning hos Academic Work och vi ser goda chanser att bli överrekryterad till Vattenfall om samarbetet fungerar väl mellan alla parter. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Gruppchef inom mekaniskt underhåll kommer du bland annat ha följande som arbetsuppgifter:

 • Chefsskap och ledning av arbetsgruppen
 • Övergripande ansvar för att underhåll bedrivs inom ramen för satt budget till rätt kvalitet och med en säker och inkluderande arbetsmiljö.
 • Utveckling av verksamheten
 • Ansvar för ramavtal för entreprenörer inom mekaniskt underhåll

Vi söker dig som

 • Har en teknisk utbildning från Universitet/Högskola inom exempelvis maskin, mekanik eller elektronik
 • har tidigare arbetserfarenhet av chefsskap av underställd personal
 • Har erfarenhet från fjärrvärme eller processindustri
 • Har erfarenhet från att arbeta i en matrisorganisation eller andra stora, komplexa organisationer
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både skrift och tal, då kommunikationen på arbetet sker på båda språken

Det är meriterande för tjänsten om du:

 • Har arbetserfarenhet av affärssystemet SAP

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 100%, kontorstider
 • Placering: Uppsala, Bolandsgatan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vattenfall Värme bedriver ett aktivt och långsiktigt miljöarbete för att skapa en hållbar och utvecklingsbar fjärrvärmeverksamhet med ett stort samhällsansvar och låg miljöpåverkan. Som en av Sveriges ledande fjärrvärmeleverantörer levererar de fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i 13 kommuner runt om i Sverige.Det huvudsakliga bränslet i Vattenfalls anläggningar i Uppsala är hushålls- och industriavfall. Stora investeringar görs för att produktionen ska vara helt koldioxidneutral 2030. Läs gärna mer om Vattenfall här: https://www.vattenfall.se/

Ansök här