1 vecka sedan
Annons-ID: 15085358

Growth Hacker till bolaget Refine

Snabbfakta

Stad:
Uppsala, Stockholm, Sollentuna
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Är du i början av din karriär och brinner för marknadsföring och kommunikation? Bolaget Refine som hjälper de största industriföretagen i Sverige med Tuff Märkning söker nu efter en marknadsassistent/growth hacker till deras team i Stockholm. Vill du arbeta i en kreativ, självständig och utvecklande miljö inom modern marknadsföring? Sök då tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

Tjänsten som marknadsassistent/growth hacker innebär att du kommer att arbeta i en entreprenöriell arbetsmiljö med stor kreativ frihet att personligen utvecklas och leverera affärsresultat. Du projektleder med moderna verktyg från bl.a. Google, Hubspot och Wordpress för att självständigt skapa, publicera och utvärdera resultat löpande för att generera fler leads.

Refine är ett mindre bolag med en expansionsresa framför sig, för dig som brinner för kombinationen av digital marknadsföring och content marketing är detta en stor möjlighet där tjänsten kan ge dig en skjuts i karriären med fantastiska utvecklingsmöjligheter inom modern marknadsföring i bolaget.

Arbetsuppgifter

I din roll som marknadsassistent/growth hacker är du delaktig i allt från planering, genomförande och utvärdering av de affärsresultat och mål som sätts upp tillsammans med marknadsansvarig.

De vanligaste arbetsuppgifterna är:

Att kontinuerligt utvärdera, skapa och publicera värdeskapande innehåll på sajten refine-labels.com och på andra relevanta plattformar, främst från Google och LinkedIn.

Vi söker dig som

Gillar nya kreativa idéer och vill arbeta i ett mindre team. Tillsammans skapar Refine effektiv kommunikation i absoluta världsklass på både svenska och engelska i de digitala plattformarna där deras kunder är. Därför ser vi att du är flytande i båda språken.

Du bör ha en eftergymnasial utbildning, YH eller akademisk utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller motsvarande erfarenhet. Du ska vidare trivas med många flikar öppna och kan arbeta med flertalet verktyg från Google. Pratar du Google? - då kan denna tjänst vara något för dig.

För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi att du är nyfiken, positiv och gillar att kontinuerligt förbättra dina färdigheter och resultat. Det innebär att du behöver vara orädd, ansvarstagande men samtidigt strukturerad.

Det är meriterande för tjänsten om du:

  • Har praktisk erfarenhet av agila arbetsmetoder
  • Kan ytterligare något av de nordiska språken
  • Är expert på Google Workplace (Gmail, GSheets, GDocs, GDrive, GForms m.fl.)
  • Innehar viss erfarenhet av marketing automation med t.ex. Hubspot

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, Sollentuna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Refine AB startades 2006 i Sverige och är ett bolag som hjälper de största ledande industriföretagen med Tuff Märkning under produktion och i logistiken för att kunderna ska lyckas med digital transformation, automatisering och artificiell intelligens. Refines kunder finns främst i Sverige, USA, Tyskland och Storbritannien. Som marknadsledande av Tuff Märkning inom tung industrin har de tillsammans med sina kunder löst många unika utmaningar med effektiv märkning.

Hos Refine erbjuds du bland annat sjukförsäkring, förmånlig semester, tjänstepension och friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och möjligheten till distansarbete samt utbildning på arbetstid.

Ansök här