1 månad sedan
Annons-ID: 15086604

Group Talent Acquisition Manager till Verisure!

Snabbfakta

Stad:
Malmö, Malmö
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Här är chansen för dig som brinner för rekrytering och ledarskap som vill arbeta i en roll där du får möjlighet att utveckla både processer och medarbetare. Du kommer få arbeta i en omväxlande roll som innefattar såväl operativt som strategiskt arbete med stor möjlighet att påverka och förändra. Lägg därtill att det inte är vilken organisation som helst, utan en av regionens mest framstående bolag när det gäller innovation inom IoT! Låter detta som en spännande utmaning för dig? Sök idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

På Malmös bästa läge, Universitetsholmen, ett stenkast från Malmö Central, sitter Verisure Innovation AB. Det är här den tekniska plattformen utvecklas och det är här många av Verisures prisvinnande IoT-produkter inom alarm och säkerhetslösningar skapats. Verisure Innovation AB söker nu en innovativ och engagerad Talent Acquisition Manager som kommer leda och vidareutveckla Talent Acquisition-teamet och säkerställa leveransen av klassens bästa Talent Aqusition verksamhet.

Som person behöver du ha ett stort intresse för att leda och coacha dina kollegor och ta ansvar för ditt teams resultat. Dessutom kommer du ha en viktig roll i att bygga upp teamet samt skapa en dynamisk och positiv arbetsmiljö. Verisure tror på att bygga en högpresterande organisation genom att investera i deras viktigaste resurs, sina medarbetare. De erbjuder stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Klimatet karaktäriseras av en stor ödmjukhet och öppenhet i att dela med sig av sina kunskaper. Du kommer komma in i en spännande global arbetsmiljö med stort internationellt utbyte.

Arbetsuppgifter

Som Verisures nya Talent Acquisition Manager kommer du vara en nyckelperson i Talent Acquisition teamets fortsatta utveckling. Du kommer med din tidigare erfarenhet förväntas komma in med nya synsätt och arbeta med utveckling av teamets arbetssätt. Du kommer leda och coacha ditt team i att nå era gemensamma processmål. Såklart kommer du även behöva utmana dina kollegor och stötta dem så att de blir bättre än gårdagen.

Din roll innebär även ett chefsansvar för en grupp med olika erfarenheter men med ett gemensamt fokus, att fortsätta attrahera nästa generation kollegor till Verisure. Eftersom din roll innefattar fullständigt chefsansvar inkluderas medarbetarsamtal, lönesättning, uppföljning av KPIer och arbetsmiljöansvar.

Tillsammans med Verisures tekniska team och rekryterande chefer kommer du vara en del av att skapa en förståelse för både rekryteringsbehov här och nu, men även framtida behov. Du kommer samtidigt själv arbeta operativt med rekryteringar främst inom Tech.

Genom att bygga ett sammansvetsat team har ni tillsammans möjlighet att med de rekryterande cheferna bli en naturlig partner när det gäller strategier kring att bygga Verisure som organisation.

Vi söker dig som

 • Har ledarskapserfarenhet
 • Har erfarenhet av rekrytering inom Tech
 • Har god kännedom om den svenska marknaden
 • Är van vid extern search
 • Har en eftergymnasialutbildning inom HR, PA, Business Administration eller motsvarande
 • Har god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
 • Är högpresterande och trivs att arbeta i en organisation med ett högt tempo och mot högt ställda mål

Som person är du:

 • Innovativ
 • Nätverkande
 • Resultatinriktad
 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen innefattar ett antal arbetspsykologiska tester som administreras av Academic Work.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om Verisure!

Ansök här