3 veckor sedan
Annons-ID: 15090323

Global Marketing Automation Specialist till Axis Communication i Lund

Snabbfakta

Stad:
Lund
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Brinner du marketing automation och har erfarenhet av Salesforce och Pardot? Är du en god kommunikatör och brinner för att nätverka? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu för Axis räkning en Global Marketing Automation Specialist som ska få vara med och driva utveckligen av deras CRM-system internt. Låter detta som en spännande roll för dig? Sök rollen redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att arbeta nära systemanvändare på global nivå, där ditt fokus kommer att vara att stödja och stärka organisationens grundläggande kunskap och förståelse för fördelarna med marknadsföringsautomation. Du kommer att coacha, utbilda och arbeta nära systemanvändare i både företags- och regionala team. Samt vara hands-on och utveckla träningsmaterial och hålla utbildningar både för mindre och större implementeringar.

För denna roll kommer det vara viktigt att du brinner för att dela best practice och kommunicera om man kan använda bland annat Pardot och marknadsföringsautomation på bästa sätt.

Du erbjuds

 • 6 månaders kontrakt med god chans till förlänging
 • Få en fot in på ett globalt bolag med en stark företagskultur där alla hjälps åt

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudfokus är att vara super-user av de funktioner som finns tillgängliga i systemet, skapa riktlinjer, köra träningar och stödja användare. Rollen kommer även inkludera uppgifter som:

 • Granskning av systemet och se till att det används korrekt och att de skapade riktlinjerna följs
 • Ansvara för att granska e-post- och landningssidesmallar och se till att de är moderna och användarvänliga
 • Skapa och uppdatera träningar, sätta upp 1st line helpdesk och erbjuda globalt stöd för användare
 • Du kommer att stödja kollegor med att sätta upp kampanjer, skapa tillgångar och rapportera

Vi söker dig som

 • God erfarenhet av Salesforce och Pardot
 • Erfarenhet av strategiskt arbete kring kundresan i digitala kanaler
 • Har tidigare erfarenhet av ett globalt företag

Som person är du serviceinriktad, kan fokusera på detaljer och är strukturerad.

Vi söker en person som är driven och proaktiv med förmågan att driva initiativ. Du är en god kommunikatör med förmåga att hantera människor med god förmåga att samordna mellan flera intressenter. Du har erfarenhet av att arbeta i en global miljö och du är en riktig lagspelare. Det är viktigt att du vill bidra till positiv samarbete för en positiv, kreativ och stimulerande arbetsmiljö.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Det första steget i rekryteringsprocessen består av två psykometriska tester. På Academic Work tror vi på potential och psykometriska tester hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Tester gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande.

Information om testerna

 • Matrigma mäter den kognitiva förmågan och testet tar 12 minuter att genomföra. Den kognitiva förmågan består bland annat av en persons begåvning för problemlösning, logiskt tänkande samt förmågan att ta sig an ny information
 • MAP är ett personlighetstest baserat på Five Factor Model of personality. Testet tar ca 40 minuter att genomföra
Ansök här