1 vecka sedan
Annons-ID: 15087904

Geotekniker till Sweco i Härnösand!

Snabbfakta

Stad:
Härnösand
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående, enligt ÖK
Övrigt:
Heltid

Vill du utvecklas tillsammans med en av de ledande aktörerna på marknaden och bli en del av ett härligt gäng kollegor? Hos Sweco får du ta vara på ditt engagemang och intresse inom geoteknik genom spännande uppdrag, tydliga mål och ledarskap. Sök redan idag! Urval sker löpande.

Om tjänsten

Vi söker nu en geotekniker som ska bidra till Swecos verksamhet i Härnösand. På Sweco arbetar dem gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare inom andra kompetensområden, på andra orter och i andra länder och nu finns det plats för ytterligare en medarbetare i deras geotekniska team.

Du erbjuds

 • Möjlighet att jobba hos en av de ledande aktörerna på marknaden och växa in i rollen med hjälp av erfarna kollegor och utbildning.
 • Utvecklas i med hjälp av en organisation som ser medarbetare och värderar ett gott ledarskap och medarbetarens välmående genom frihet under ansvar.
 • Fokus på din utveckling med stöttning av en mentor från Sweco samt coaching av din konsultchef på Academic Work

Detta är ett konsultuppdrag, där du erbjuds en anställning hos Academic Work och kommer arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och Sweco ser långsiktigt på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som geotekniker på Sweco kommer du att arbeta med olika typer av geotekniska utredningar av varierande komplexitet. Utredningarna kan t.ex. handla om förberedelser inför byggnationer där du analyserar marken utifrån fältgeoteknikernas provtagning. Det kan även handla om projekt kopplade till väg-, bro- och järnvägsbyggnationer liksom utredningar där marken är i rörelse.

Du kommer till exempel att:

 • Hantera och utvärdera fältdata
 • Skriva utredningar och tekniska beskrivningar
 • Planera fältinsatser och utvärdera

Vi söker dig som

 • Är utbildad civilingenjör inom väg och vatten alternativt ingenjör med inriktning mot geoteknik
 • Har mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Meriterande om du har:

 • Erfarenhet av geoteknik i tidigare roll eller likvärdig tjänst
 • Har B-körkort

För den här rollen lägger vi stort vikt vid din personliga lämplighet. Som person bör du vara flexibel i ditt arbetssätt, ha god sammarbetsförmåga samt ha ett resultatinriktat mindset.

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Järnvägsgatan 2, Härnösand

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. De levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar.

Ansök här