Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15018233

Garageportsmontör till Västsvenska Port och El AB!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Hisings Kärra
Omfattning:
Heltid, 07.30-16.00
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Lagerarbete
Startdatum:
Omgående

Är du händig och trivs bra i en roll där du får arbeta fysiskt? Västsvenska Port och El söker nu en garageportsmontör som kommer arbeta brett med allt från garagemontering till underhållservice och lagerplock. Låter detta som din nästa utmaning? Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en garageportsmontör till Västsvenska Port och El AB. Företaget är ett helägt familjeföretag utan ägarintressen från leverantörer. De är idag 7 anställda och har sin verksamhet i Hisings Kärra i Göteborg. Västsvenska Port & EL AB erbjuder ett stort urval av garageportar, industriportar och grindautomatiker och är ett av Sveriges största garageportsföretag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Västsvenska Port och El AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 3 månader. Det finns goda möjligheter att fortsätta därefter, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som garageportsmontör arbetar du i en bred roll med allt från packning på lagret till garagemontering och serviceunderhåll. Vanligvis börjar du dagen på kontoret där du lägger upp din arbetsdag och packar bilen med rätt delar och produkter. Du åker sedan ut till kunder för att montera eller serva garageportar. Vanligvis är ni alltid två som åker ut tillsammans på uppdragen hos kund.

Vidare kommer du att:

 • Vara behjälplig mot kunder på plats och svara på frågor kring garageportarna.

 • Packa upp produkter från plastförpackningar samt städa rent efter utfört arbete.

 • Montera ihop motorer till garagen samt installera fjärrkontroller.

De första månaderna kommer du vara "lärling" och skugga mer seniora kollegor samt utföra enklare arbetsuppgifter. Detta gäller både montering av garage och serviceunderhåll. Först när du är bekväm och har lärt dig alla uppgifterna får du själv börja ansvara för projekt.

Tjänsten passar dig som är händig och trivs med fysiskt arbete. Du trivs bra i en roll med direkt kundkontakt och vill utvecklas för att på sikt bli självständig garageportsmontör och servicetekniker.

Vi söker dig som

 • Har B-körkort.

 • Har tidigare erfarenhet från liknande arbete, exempelvis snickeri eller montering i någon form.

 • Är obehindrad i svenska, både i tal och skrift.

 • Har en avslutat gymnasieutbildning.

Det är meriterande om du:

 • Har truckkörkort.

 • Tidigare har arbetat med montering eller serviceunderhåll av garageportar.

Som person är du noggrann i ditt arbete och tar ansvar för att projekten utförs på bästa möjliga sätt ute hos kund. Du har en god samarbetsförmåga och är prestigelös vad gäller att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Eftersom du kommer prata mycket med kunder ser vi också att du är social och serviceinriktad, stor vikt kommer läggas vid personlighet och motivering för tjänsten.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Kontoret är placerat i Hisings Kärra.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs mer om Västsvenska Port och El AB på deras hemsida!

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Julia Rundberg consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Julia Rundberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018233