Sökresultat
2 veckor sedan
Annons-ID: 15027476

Fysiker, Datatekniker, Elektroteknikingenjörer - SE HIT!

Snabbfakta

Stad:
Sundsvall
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Underhållsingenjör
Startdatum:
September 2019

Dymola, AI, AR, VR, Phyton, C#, R, Lambda Expressions <3 Processindustri? JA! Det är Way Forward som innebär att Valmet skapar morgondagens hållbara bruk redan idag! Hos Valmet kan du nu anta din nästa utmaning. Dessutom kickstartar du din anställning med ett talangprogram!

Om tjänsten

Academic Work söker en ingenjör till avdelningen för Process och Simulatorer. Tillsammans med Valmet har Academic Work startat ett talangprogram som startar hösten 2019, här kan du läsa mer om programupplägget för samtliga inriktningar.

Du erbjuds:

 • Ett stimulerande arbete med de senaste teknikerna så som Industriellt Internet/IOT och Simulering
 • Att bli en del av ett team som alltid vill göra skillnad, till exemepl har Valmet hjälpt sina kunder till att minska användningen av kemikalier med upp till 30% genom optimisering av processen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Valmet. Talangprogrammet löper under ett års tid och efter det är intentionen att du fortsätter din karriär på Valmet.

Arbetsuppgifter

Teamet ansvarar för avancerad processtyrning, simulering och Internet of Things för kemisk- och mekaniskmassa samt inom området bio. I din roll kommer du att medverka i mjukvaruutvecklingen av nästa generations styr- och simuleringsprodukter för Valmets tillverkningsprocesser och är med i kundprojekt från start till mål.

Avancerad reglerteknik hjälper kunderna att optimera driften av processerna för att minimera driftskostnaderna och påverkan på miljön. Med hjälp av realtidssimulatorer kan kundens operatörer köra fabriken innan den är byggd. Simulatorerna kan även användas för prediktering av framtida driftstatus.

Vi söker dig som

Vi söker dig med högskoleingenjörs- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot datateknik, elektronik eller fysik och som letar efter möjligheten att starta upp karriären hos en global arbetsgivare.

Vi ser också att du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift eftersom detta krävs i kontakten med kollegor och kunder.

Som person är du:

 • Resultatinriktad
 • Lagspelare
 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: 1/9 2019
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Placering: Sundsvall
 • Kontaktuppgifter: Matilda Andersson, 0607412208
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid.
 • Oavsett vilken inriktning du söker så kan du skicka in din ansökan via denna annons.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Matilda Andersson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Matilda Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15027476