3 månader sedan
Annons-ID: 15073263

Fullstackutvecklare i finansbranschen till Clara Consulting

Är du nyexaminerad eller ska ta examen i sommar och strävar efter att arbeta som utvecklare? Clara Financial Consulting är ett modernt och kompetent företag, som genom att vara den attraktivaste arbetsgivaren inom sin nisch, kan erbjuda sina kunder de bästa konsulterna på marknaden. De hjälper sina kunder med allt från utveckling och förändring av affärsprocesser och verksamheter till kravställning, design, utveckling och förvaltning av systemlösningar. Gemensamt för uppdragen är att de involverar en helhetssyn på affärsverksamhet och IT.

Om tjänsten

Clara Consulting söker nu en Fullstackutvecklare då de är inne i en tillväxtfas med många spännande projekt på ingång. Företaget drivs idag av fem partners där samtliga är aktiva i bolaget. Miljön präglas av en öppen och entreprenöriell atmosfär där dina idéer och förslag på nya koncept tas emot och blir uppmärksammade.

Clara tycker även att transparens är viktigt och att du som medarbetare ska ha full insyn i vad som händer i bolaget. Du kommer komma till ett sammansvetsat konsultteam på drygt 20 personer med mycket kompetens inom finansområdet generellt och framför allt inom kapitalförvaltning. Då stora delar av arbetet sker ute hos kund satsar företaget mycket på interna träffar för att bygga en god företagskänsla med utbyte av erfarenhet. Det görs genom informationsmöten som ofta avslutas med trevliga middagar, roliga event, konferenser på härliga platser eller gemensamma after-works.

Som ny medarbetare kommer du få en introduktion via din coach och det interna Clara Academy-programmet. Du kommer få sätta dig in i verksamheten och fördjupa dig inom IT och finans.

Arbetsuppgifter

För att kunna leverera den bästa tjänsten eller lösningen behöver du vara analytisk och snabbt kunna sätta dig in i våra kunders systemflora och dess tekniker. Det är viktigt att du förstår verksamhetskraven för att kunna applicera krav till kod.

Vi söker dig som

  • Ny exad med civilingenjörsutbildning inom teknisk fysik, datateknik, industriell ekonomi eller annan motsvarande utbildning
  • Intresse för teknik även på fritiden
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, detta då du kommer använda båda språken i arbetet

Meriterande:

  • Goda kunskaper inom .Net, Core, Angular, React, Java, Kafka eller liknande ramverk
  • Goda kunskaper om portföljsystem som SimCorp Dimension (SCD), Wall Streetsuite (WSS) eller motsvarande

Vi tror att du är nyfiken och vidare kommer vi i rekryteringsprocessen att fokusera på följande viktiga personliga kompetenser i rollen:

  • Samarbetsförmåga
  • Självgående
  • Problemlösande
  • Affärsmässighet

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Målargatan 7, Stockholm

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Clara Financial Consulting är ett modernt konsultföretag med 100% fokus på att hjälpa företag inom Finansbranschen med specialistkompetens och bemanning vid arbetstoppar och projekt. Clara grundades 2017 och attraherade snabbt ett antal seniora medarbetare som samlades runt en vision om hur ett modernt, inkluderande och öppet konsultföretag präglat av arbetsglädje och kontinuerligt lärande skulle fungera. Idag är Clara ett stabilt partnerägt företag med en stadig tillväxt av konsulter och kunder.

Ansök här