Search result
2 veckor sedan
Advert-ID: 15017517

Frontend-utvecklare till spelbolaget Bublar

Quick facts

City:
Stockholm, Östermalmstorg
Extent:
Full time, 08-17 (flexibelt)
Type of work:
Temp job, Heltid
Job Category:
Game Developer
Start date:
Omgående

Spelbolaget Bublar skapar framtidens mobilupplevelser, där spel och appar kombinerar den senaste tekniken inom de snabbväxande segmenten augmented reality (AR) och platsbaserade tjänster. De söker nu två frontend-utvecklare som ska jobba med att skapa unika spelupplevelser för Bublars olika mobilspel. Vi söker dig som har ett öga för design, en känsla för användarupplevelse och vill vara med på en riktigt häftig utvecklingsresa!

About the role

Academic Work söker just nu två spelutvecklare till spelbolaget Bublar och deras team som jobbar med spelen Glowing Gloves och Sanrio (Hello Kitty). Bublar jobbar med den senaste tekniken som du kan se i filmen här nedan.

Utöver att det är en otroligt spännande roll att arbeta i får du också ett helt gäng härliga kollegor på köpet. Ni kommer att ha sprint-reviews följt av AW:s varannan fredag och det finns mycket senior kompetens att ta del av.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bublar. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Job duties

I rollen som spelutvecklare kommer du att jobba med frontend-utveckling för något av Bublars spel. Du kommer att jobba i team om tre som utöver din roll består av en backend-utvecklare och en artist. Du kommer att skapa, anpassa och implementera fullständiga UI-lösningar med alla relaterade komponenter. Ditt fokus kommer att ligga på att göra spelen ultimata för användare vilket kräver att du är kreativ och kan tänka utanför ramarna.

We are looking for

 • Har goda kunskaper i C# och Unity
 • Har kunskaper i Git
 • Har ett brinnande intresse för spelindustrin och en förståelse för free to play-spel vilket du motiverar väl i din ansökan
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Tidigare har jobbat inom spelindustrin och med mobilspel
 • Är aktiv på GitHub
 • Har kunskaper i svenska

Som person är du resultatinriktad och gillar att jobba mot uppsatta mål. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ och tar ansvar för att driva projekt framåt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bublars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Client information

Bublar grundades 2015 och är tillsammans med Vobling det största noterade AR/VR-bolaget i Norden. Bublar Group har idag ett marknadsvärde på ca 200 mkr. De skapar framtidens mobilupplevelser, där spel och appar kombinerar den senaste tekniken inom de snabbväxande segmenten augmented reality (AR) och platsbaserade tjänster.

Apply for the job here

Apply with CV

Apply for the job here

Apply with CV

Ida Wahlstedt consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Ida Wahlstedt eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017517