Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15022086

FÖRVALTNINGSEKONOM TILL RIKSBYGGEN!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm , Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Redovisningskonsult
Startdatum:
Omgående

Är du en ekonom med redovisningskunskaper som är redo att spetsa till ditt CV ytterligare? Har du ett intresse för fastighetsbranschen och vill tillhöra en av de stora spelarna på marknaden? Då kan denna tjänst vara något för dig! Ta chansen och bli Riksbyggens nästa förvaltningsekonom och bli en av deras 2300 medarbetare som erbjuds möjligheter till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen in med din ansökan idag då vi hanterar urvalet löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Riksbyggens räkning en förvaltningsekonom till deras kontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Riksbyggen. Start är omgående och tjänsten är på heltid under 6 månader med god chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som förvaltningsekonom på Riksbyggen arbetar du i en rådgivande roll med många kundkontakter och i nära samarbete med kollegor som är kopplade till kunden på olika vis. Du driver verksamheten och affärerna framåt genom gott affärsmannaskap och en tro på långsiktiga affärsrelationer. Du har det övergripande ansvaret för den ekonomiska förvaltningen hos ett antal kunder och ansvarar bl.a. för:

 • Upprättande av budget, prognoser och bokslut
 • Låneupphandlingar, likviditetsbudget och övrig finansiell planering
 • Löpande bokföring och hantering av elektroniska leverantörsfakturor
 • Presentation av bokslut och budget
 • Ekonomisk rådgivning

Vi söker dig som

 • Har studerat ekonomi på eftergymnasial nivå eller annan utbildning som kan klassificeras som likvärdig.
 • Arbetat minst ett år med redovisning och/eller bokslutsarbete

Det är meriterande om du...

 • Har erfarenheter från fastighetsförvaltning

Som person är du en självgående ”doer” som ser var din kompetens behövs allra mest och inte sitter och väntar på att bli tilldelad arbetsuppgifter. Ditt arbete genomsyras av nyckelord som noggrannhet och kvalité samt så förstår du värdet i att arbeta lika strukturerat som effektivt. Vidare är du som person intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov samt att agera professionellt och kundorienterat. Det är viktigt att du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna informera på ett tydligt sätt. För att bli framgångsrik i rollen ser vi också att du är stresstålig och trygg i din egen kompetens samt är en trevlig och glad person med en positiv framtoning.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Riksbyggens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. De är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Deras verksamhet finns över hela landet och idag är de ca 2300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. För mer information vänligen besök deras hemsida www.riksbyggen.se

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Petar Cakovski consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Petar Cakovski eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15022086