2 dagar sedan
Annons-ID: 15079798

Försäkringsförmedlare till Lendo!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Centralen
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Flexibelt
Övrigt:
16/h vecka

Lendo växer både i Sverige och globalt och vi söker dig som är målinriktad, drivs av provisionsbaserad lön och har erfarenhet av försäljning. Det här är det perfekta extra- och sommarjobbet för dig som är tävlingsinriktad, har telefonvana och letar efter fördjupad kunskap inom försäljning och finans. Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med ett löpande urval!

Om tjänsten

"Det bästa med att arbeta på Lendo är den fantastiska team-känslan där vi har högt i tak, och nära till hjälp för att nå ens egna resultat" Så beskriver Team Leadern för gruppen kring hur det är att jobba på företaget.

På Lendo arbetar du tillsammans med engagerade säljcoacher och ett team på ungefär 15 säljare. Du kommer ingå i en studentpool av drivna säljare som gärna tävlar mot varandra och som team. På avdelningen är alla med och bidrar till att nå gemensamma försäljnings mål.

Som försäkringsförmedlare på Lendo får du en fast timlön men kan utöver den påverka din lön utifrån en gynnsam provisionsmodell baserad på antal sålda försäkringar utifrån tiden du arbetat för månaden.

Behovet är störst av heldagar under vardagar men kvällar samt helger förekommer. Lendos arbetstider är mån-tors 8-20, fre 9-17, lördag-söndag 10-14. Du förväntas arbeta 16 timmar per vecka med viss flexibilitet. Under sommaren finns möjlighet att arbeta heltid.

Du erbjuds

 • En engagerad konsultchef som kommer vara din karriärspartner
 • Arbetslivserfarenhet av försäljning, kundservice och kunskap inom försäkringar
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll som försäkringsförmedlare tar du kontakt med Lendos kunder som har valt att gå vidare med ett lån. Under samtalen har du en införsäljande dialog kopplat till Lendos produkter för att sälja och teckna försäkringar. Du arbetar mot att ständigt för att förbättra din hitrate samt effektivisera dina samtal som leder till en försäljning.

Uppdraget inleds med en gedigen utbildning om 2-3 veckor inom Lendos produkter, försäljning samt medlyssning för att du på ett bra sätt ska kunna arbeta självständigt. Introduktionen kommer vara heltid under en två veckors period alternativt flera halvdagar under cirka tre veckor. Efter utbildningen kommer du självklart att erbjudas regelbunden coachning och utbildning från erfarna säljare och din teamchef.

Vi söker dig som

 • Studerar idag på minst 50%, gärna inom ekonomi eller försäljning, vid universitet eller högskola samt har minst 1 år kvar
 • Skulle vara bekväm med att jobba med telefon som huvudsakligt verktyg, med fördel även erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice med winback
 • Talar och skriver svenska flytande samt goda kunskaper i engelska i tal

Det är meriterande om du tidigare har jobbat i en säljande roll mot försäkringar eller lån. Du kommer även få en gedigen introduktion av Lendos produkter och tjänster.

Som person är du:

 • Resultat- och målinriktad
 • Ansvarstagande
 • Flexibel

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Arbetstider: Behovet är störst heldagar under vardagar men kvällar samt helger förekommer. Lendos arbetstider är mån-tors 8-20, fre 9-17, lördag-söndag 10-14. Arbetstiderna är delvis flexibla och bestäms i samråd med närmaste chef på Lendo men du förväntas arbeta 16 timmar i veckan.
 • Omfattning: 16 timmar i veckan, möjlighet till heltid under sommaren.
 • Placering: Du kommer utgå från kontoret i centrala Stockholm.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Lendo erbjuder Sveriges största jämförelsetjänst för lån och är en av Sveriges ledande låneförmedlare. De ingår i den globala mediekoncernen Schibsted Media Group. De har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har idag kontor i flera länder med huvudkontor i Oslo. Genom Lendos unika lösning kan konsumenten söka lån hos flera banker samtidigt och därefter själv välja vilket låneerbjudande som passar bäst. Lendos oberoende förmedlingstjänst är för konsumenten kostnadsfri och varje månad får tusentals kunder hjälp till en bättre lånelösning. Läs gärna mer på deras hemsida!

Ansök här