Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15025557

First Line Support till världsledande spelutvecklingsföretag!

Nu finns möjligheten att få arbeta i rollen som First Line Support hos ett av världens ledande spelutvecklingsföretag på Södermalm. För dig med ett tekniskt intresse och goda engelskakunskaper passar tjänsten perfekt. Ta chansen att bli en viktig del i en framgångssaga!

Om tjänsten

Academic Work söker en person till rollen som First Line Support till vår kund som är ett ungt och expansivt företag inom spelutveckling. Företaget är baserat i Stockholm och sitter i fina kreativa lokaler på Södermalm. I rollen kommer du bland annat att arbeta nära IT-chefen, en systemadministratör och andra avdelningar på kontoret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och och sträcka sig ca sex månader fram. Det finns eventuellt möjlighet att bli förlängd på uppdraget,

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du exempelvis:

  • Vara företaget First Line Support

  • Eskalera ärenden vidare till andra och tredje linjens support

  • Vara ansvarig för att konferensrummen på kontoret fungerar som de ska

  • Vara ansvarig för onboarding av nya medarbetare

m.m.

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en internationell miljö och vara med på en expanderande resa.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet från en liknande roll

  • Har mycket god datorvana (från MAC och PC) och har lätt för att sätta dig in i nya system

  • Då vår kund har användare över hela värden krävs det att du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Dessutom sker mycket av kommunikationen på kontoret på engelska.

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du trivs bra med att arbeta i grupp. Du är en nyfiken problemlösare som gräver djupt för att finna lösningen. Vidare har du ett stort och genuint intresse för spel och är motiverad att nu ta klivet in i spelbranschen!

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Södermalm, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Isabella Strandänger consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Isabella Strandänger eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn07@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15025557