2 veckor sedan
Annons-ID: 15081277

Fantastisk karriärsmöjlighet till IT student!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Lindholmen
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid/Deltid

Nu söker Academic Work dig som studerar din sista termin på en utbildning inom programvaruutveckling, som besitter kunskaper inom C++ och som vill ha en otrolig möjlighet att starta din karriär. Låter dig detta som någonting för dig? Ansök då till tjänsten som Utvecklare till det spännande och innovativa företaget Vector i Göteborg. Här får du chans att utvecklas på deltid under din sista termin och därefter erbjudas en heltidsanställning när du tagit examen.

Om tjänsten

Vector är den ledande leverantören av produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system framförallt inom fordonsindustrin och industriautomation. Detta med välkända kunder inom branschen.

I rollen som utvecklare startar du din karriär redan nu under din studietid och arbetar därefter heltid efter din examen. Du ingår och växer i ett team som förutom dig består av sex andra personer där du både har stöttning av seniora och mer juniora kollegor. Då en del av teamet har andra nationaliteter så sker det dagliga arbetet i teamet på engelska. Här värderas ett gott samarbete och att stötta och låta sig hjälpas, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling och lyckas i det dagliga arbetet.

Kontoret är beläget i fina lokaler ute på Lindholmen i Göteborg där du med utsikt över vattnet genomför en del av ditt arbete. Därtill finns det möjligheter att bedriva arbetet hemifrån efter en uppstartsperiod, vilket skapar en flexibilitet för dig som student. Under dina studier arbetar du cirka 2 dagar i veckan och får en gedigen introduktion med stöttning av dina kollegor.

Du erbjuds

 • Att säkra ditt första IT-jobb efter examen
 • Stora utvecklingsmöjligheter och långsiktigt samarbete
 • Flexibla möjlighet till att jobba hemifrån

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. För rätt person finns det goda möjligheter att senare erbjudas en långsiktig anställning hos Vector. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Under uppstarten av ditt uppdrag kommer ditt fokus ligga på att bidra till att optimera teststrategin och sedan implementera den. Detta gör att du samtidigt får en förståelse och bra grund i den C++ programvara som Vector arbetar med. Över tid blir du delaktig i hela utvecklingsprocessen, från krav och design till implementation och testning.

Vi söker dig som

 • Studerar din sista termin på en utbildning inom programvaruutveckling
 • Har god kännedom från utbildning eller fritid av C++ (version 11 och/eller 14)
 • Flytande kunskaper i engelska, då detta används i det dagliga arbetet

Som person är du:

 • Uthållig
 • Självgående
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, därefter heltid
 • Placering: Lindholmen, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Ansök här