1 månad sedan
Annons-ID: 15084051

Extrajobb som metallsorterare till Kuusakoski Recycling!

Snabbfakta

Stad:
Gävle
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående

Är du student och söker extrajobb? Nu har du chansen att ta dig ann ett arbete som passar dig som vill komma ifrån skolbänken för några timmar för att tänka på annat, och samtidigt dryga ut studentkassan! Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Kuusakoski Recycling är den ledande leverantören av industriella återvinningstjänster samt bearbetaren och leverantören av återvunnet material i Nordeuropa. Med över hundra års erfarenhet och hög kunskap arbetar de för att kunna minimera mängden avfall, för att kunna återvinna eller återanvända upp till 90 procent av allt insamlat material.

Återvinning och återanvänding sker av avfall från elektronikbranchen, kontorsutrustning men även felaktiga produkter från hemelektronik eller kundreturer. För tillfället arbetar det ungefär 20 personer på plats på KUUSAKOSKI Recycling i Gävle med en härlig kultur och sammanhållning på arbetsplatsen.

Du kan läsa mer om företaget genom att klicka dig in här: KUUSAKOSKI Recycling

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb som går att kombinera med dina studier
 • Möjligheten att få in en fot på ett växande företag
 • En dedikerad konsultchef som följer dig genom hela din anställning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift kommer vara att sortera metaller, vilket innebär att stå vid ett rullband och sortera ut det som inte är metall. Detta är något du kommer lära dig snabbt, vilket gör att du blir trygg och självgående i ditt arbete. Här finns även utvecklingsmöjligheter när det finns behov av hjälp på annat plan!

Arbetstiderna varierar i två skift. Varannan vecka kommer du att arbeta dagtid vilket innefattar tider mellan 06:00 - 15:00 och varannan vecka kvällstid vilket innefattar tiderna 15:00-00:00. Du kommer på ditt skift att arbeta med minst en till kollega.

Vi söker dig som

 • Studerar på eftergymnasial nivå med minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kollegor
 • Det är ett plus om du har B-körkort och tillgång till egen bil då Kuusakoski har sin verksamhet i Gävles hamn

Vi ser det även meriterande om du har truck- eller lastmaskinskort.

I denna roll lägger vi stor vikt hur du är som person där vi söker dig som är flexibel och kan hantera ett extrajobb vid sidan av dina studier. Som person trivs du med enkla och repetativa arbetsuppgifter. Vidare som person är du:

 • Flexibel
 • Noggrann
 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid. Arbetstiderna kommer att vara varannan vecka: 06:00 - 15:00 och varannan vecka: 15:00-00:00
 • Placering: Fredriksskans, Gävle hamn, 805 95 Gävle

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här