1 månad sedan
Annons-ID: 15089475

Event & PR koordinator till Telenor Connexion

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Solna
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Är du bra på att samordna evenemang och utnyttja PR för att bygga varumärken? Vill du arbeta globalt med IoT, en av de mest intressanta och snabbt växande tekniksektorerna? Är du intresserad av en högprofilerad position i ett snabbrörligt internationellt företag? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Event & PR koordinator till Telenor Conenxion i Solna. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Telenor Connexion är en ledande, skandinavisk leverantör av IoT-tjänster med över 20 års erfarenhet av att arbeta med företag runt om i världen. De är världsledande inom global uppkoppling och hanterar mer än 20 miljoner uppkopplade enheter över hela världen för multinationella kunder som Volvo, Scania, Hitachi, Verisure Securitas Direct och Husqvarna. De erbjuder IoT-lösningar för stora, internationella företag som behöver ett skräddarsytt erbjudande med avancerad support.

Vår kund är ett specialiserat IoT-företag och rankas bland de 3 bästa IoT-operatörerna i Europa och bland de 10 bästa i världen. Med huvudkontor och tech center i Norden har de säljrepresentation i Storbritannien, USA, Tyskland, , Sydafrika, Sydkorea, Kina, Malaysia, Thailand och Singapore och Japan.

Du erbjuds

 • Arbete på ett internationellt stort och snabbväxande företag med globala kontaktytor och ansvar för att driva och utveckla ditt område över alla regioner.
 • Förutsatt att samarbete funkar bra för alla parter finns möjlighet att bli överrekryterad till Telenor Connexion

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär i nuläget ungefär 70% eventshantering och 30% PR. Beroende på årliga planer och mål kan denna fördelning skifta.

 • Skapa och genomföra en högkvalitativ B2B-strategi för marknadsföring via evenemang och PR
 • Planera, samordna, genomföra och följa upp planerade marknadsevent (mässor, seminarier, webbinarier, talarmöjligheter etc). för att stödja företagets övergripande mål
 • Leda arbetet med event och PR-projekt internt, samt med externa byråer och säkerställa hög kvalitet på produktionen
 • Planera, utveckla och genomföra PR-aktiviteter för att nå företagets mål, inklusive att förbereda viktiga budskap och pressmeddelanden
 • Hantera alla kontakter med media, interna och externa samarbetspartners samt andra organisationer

Vi söker dig som

 • Tidigare dokumenterad erfarenhet från eventmarknadsföring och PR-aktiviteter ifrån en global B2B miljö
 • Kan tala och skriva flytande engelska – helst på native nivå. Kunna tala och skriva svenska,
 • Har ett stort intresse för både teknik och marknadsföring
 • Är strukturerad, samarbetsvillig och affärsdriven med hög arbetskapacitet

Det är meriterande om du har en kandidatexamen i kommunikation eller marknadsföring alternativt har dokumenterad arbetserfarenhet från liknande befattning.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här