2 månader sedan
Annons-ID: 15075365

Erfarenhet inom infrastruktur? Infrasektionen hos Eurocon söker dig!

Snabbfakta

Stad:
Örnsköldsvik
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Trivs du i ett bolag med korta beslutsvägar, frihet under ansvar och vill arbeta hos en arbetsgivare där du ges goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj och fritid? Du kanske har erfarenhet inom projektledning, arbetsledning, besiktning, test och validering eller som projektingenjör? Förutom stimulerande uppdrag inom infrastruktur får du här även vara med på en spännande resa då infra är under tillväxt, och du blir en viktig tillgång för infras framtida planer!

Om tjänsten

Inom Eurocon arbetar idag ca 250 personer. Sektionen inom Infrastruktur, som du kommer tillhöra, har idag 3 anställda och är en relativt nystartad avdelning hos Eurocon. Dem söker dig som med dina kunskaper och erfarenheter kan bidra till en större bredd inom området och som också är delaktig i den spännande resa som infra är på idag! Ni kommer växa dom kommande åren vilket innebär att du är en del av uppbyggnaden av en ny sektion och har stora möjligheter att påverka mål och strategier så väl som avdelningens utveckling.

Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Du erbjuds

 • Utrymme att påverka infrasektionens riktning och själv planera stora delar av din arbetstid och dina dagar
 • Ett arbete i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.
 • Goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj och fritid. Eurocon erbjuder bl.a. ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, tjänstepensionsrådgivning, förstärkt föräldrapenning, maximala sjukersättningsnivåer, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

Arbetsuppgifter

Det går bra för Eurocon och behovet av kompetens inom infrastruktur är brett. Beroende på din kompetens och dina erfarenheter kommer du arbeta med det du gör bäst. Det kan vara inom projektledning, som projektingenjör, med projektering, byggledning, arbetsledning, besiktning eller test och validering. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av projektarbete på beställarsidan inom järnväg, spårväg eller tunnelbana. I din roll kan även en del projektledning och kundrelationer ingå, varav den sistnämna är något som du fortsätter att utveckla med både nya och befintliga kunder.

Projekten du blir delaktig i eller ansvarar över är ofta stora projekt som pågår under flera år, vilket gör att du verkligen kommer in i arbetet, får vara med i flera led, och kan skapa goda relationer och samarbeten med kund. Kunderna finns främst i Umeå, Övik och i Stockholm, men även på andra orter vilket innebär att du kommer att resa i tjänsten.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att arbeta inom infrastruktur (och/eller med byggledning). Du kan exempelvis ha arbetat med projektledning, som projektingenjör, arbetsledare, med besiktning eller test och validering.
 • Har en högskoleutbildning inom teknik, alternativt förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av BEST (Bana, El, signal eller tele), men har du annan för tjänsten relevant erfarenhet är det inte ett krav.
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då båda spåken krävs i jobbet.

Det är meriterande om du har arbetat på beställarsidan inom järnvägsprojekt.

Som person är du:

 • Självgående
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Duktig på att samarbeta

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå, Övik eller Stockholm.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Lär mer om Eurocon som bolag här och om sektionen för infrastruktur här.

Ansök här