1 månad sedan
Annons-ID: 15086642

Erfaren redovisningskonsult till Tikon

Snabbfakta

Stad:
Borlänge, Centralt
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid, tillsvidare

Är du redovisningskonsult och söker en byrå som sätter större värde på service än debiteringsgrad? Tikon är inte en vanlig redovisningsbyrå, utan en liten kundnära byrå där alla konsulter hjälps åt för att ge bästa tänkbara service till sina kunder. Byrån har gott renommé och står för en hög servicegrad i kombination med djupt och brett kunnande inom ekonomiområdet. Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult att ansluta till byrån, potentiellt för att kunna bli delägare om några år! Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tikon Redovisning grundades av Tina Vestman 2004, och är en liten och kundnära byrå som arbetar mot mindre till medelstora bolag i och runt Borlänge. Tikon är väldigt måna om att leverera uppdaterad kunskap och satsar på löpande kompetensutveckling. Idag har byrån tre redovisningskonsulter, och då Tina önskar börja trappa ner under kommande år söker vi nu en erfaren redovisningskonsult för att kunna påbörja överlämningar. För rätt person finns möjlighet att på sikt kunna gå in som delägare tillsammans med en av konsulterna i bolaget.

Du erbjuds

 • Vara en viktig spelare i en byrå med hög servicegrad och stort kunnande
 • Arbeta på en byrå med familjär stämning
 • Förmåner som löpande kompetensutveckling, konferens, massage, tjänstepension och sjukvårdsförsäkring

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Tikon Redovsining AB.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult varierar ditt arbete och dina åtaganden utifrån dina kunders behov. Du kommer att ha ett huvudansvar gentemot utpekade kunder för ex redovisning, momsdeklaration, bokslut, årsredovisning, deklaration, löpande bokföring och fakturering. För vissa kunder agerar Tikon fullständig ekonomifunktion, och på sikt kommer ditt ansvar att utökas för att lyfta mer och mer arbetsuppgifter från Tina.

Totalt har byrån ca 40 kunder, och ni arbetar ni tillsammans enligt principen att "alla kunder är våra kunder". Det innebär att ni tillsammans hjälps åt med de utmaningar som uppkommer - ingen lämnar någon ensam bara för att det finns ett uttalat huvudansvar.

Vi söker dig som

 • Har eftergymnasial utbildning inom redovisning, alternativt mångårig arbetslivserfarenhet som bedöms relevant
 • Har arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult
 • Har goda kunskaper gällande bokslut och årsredovisning enligt K2
 • Har god kunskap gällande skattelagstiftning och deklarationer
 • Kommunicerar obehindrat på svenska

Det är starkt meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult, eller uppfyller kraven för auktorisation - då detta är något som Tikon kan hjälpa till med.

Vi söker dig som är

 • Kvalitetsmedveten
 • Serviceinriktad
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Tina älskar sina kunder och sitt jobb, och har sedan starten 2004 varit ekonomiavdelning för nystartade bolag som under åren haft mycket fin tillväxt. Uppdragen kommer framförallt in på rekomendationer och idag omsätter byrån runt 2,5 miljoner kronor/år. Tinas drivkrafter finns inte bara i att göra ett gott jobb, utan hon brinner för att vara med och påverka branschen och att jobba med kunskapsspridning, bland annat har hon varit delaktig i att uppdatera redovisningsstandarden samt har en aktiv roll i Srf konsulterna. Tikon står verkligen för kunnande och service!

Ansök här