1 dag sedan
Annons-ID: 15077915

Erfaren Redovisningskonsult till Aspia i Söderhamn

Snabbfakta

Stad:
Söderhamn
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse

På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Erfaren Redovisningskonsult tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad miljö.

Om tjänsten

Som Erfaren Redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Du stödjer och coachar dina kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

 • Konsultation och kundrådgivning i kvalificerade redovisningsfrågor
 • Upprättande av bokslut och årsredovisningar enligt K2 och K3
 • Upprättande av deklarationer för juridiska personer och privatpersoner
 • Kvalitetssäkring av upprättade månads- och årsbokslut
 • Kvalitetssäkring av upprättade inkomstdeklarationer

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vi söker dig som

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

 • Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
 • Erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå
 • Flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisnings- eller revisionsarbete
 • Vana att självständigt upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer
 • Flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift, då båda språken används i arbetet

Meriterande:

 • Auktoriserad redovisningskonsult eller auktoriserad revisor, alternativt har förutsättningar för att skriva provet för auktorisation

För att du ska trivas i rollen som erfaren redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som gillar att arbeta i team där du leder och coachar teamet och tar stort ansvar för kundrelationen och kundnöjdheten. Vi ser gärna att du har ett marknadsintresse och trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att hantera ett stort flöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka. Motiveras du av att leda kunduppdrag finns även möjlighet att kombinera operativt arbete med en kundansvarig roll.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Ansökan

Vill du följa med på vår resa? Skicka din ansökan, innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 21 augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Sandra Larsson via sandra.larsson@aspia.se.

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Clara Brorson: clara.brorson@academicwork.se.

Vår rekryteringsprocess är kompetensbaserad och inkluderar såväl tester som intervjuer och vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning av tjänsten:

 • Ort: Söderhamn, men även Sundsvall, Bollnäs och Hudiksvall.
 • Område: Redovisningskonsult
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Sista ansökningsdatum: 2022-08-21
 • Start: Enligt överenskommelse

Information om företaget

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Ansök här på annan site