Sökresultat
3 dagar sedan
Annons-ID: 15009262

EPM söker IT-tekniker till Service Desk

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Tillsvidare
Jobbkategori:
Helpdesk First Line support
Startdatum:
September - Enligt överenskomm

Är du en social person som gillar problemlösning? Är det du som hjälper till med teknik till familj och vänner? Vill du utvecklas på ett framgångsrikt IT- företag som präglas av en avslappnad företagskultur med kompetenta och trevliga kollegor? EPM söker en utåtriktad IT-tekniker till deras Service Desk. Välkommen in med din ansökan idag.

Om tjänsten

Academic Work söker för EPM:s räkning två IT-tekniker till företagets Service Desk. EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Här erbjuds du en varierad arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor, god stämning och utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EPM.

Arbetsuppgifter

Du har tillsammans med kollegorna i vår Service Desk det övergripande ansvaret för att ta emot supportsamtal och lösa kundens problem. Du kommer även till en början att göra arbeten med att installera och konfigurera datorer och enklare administration i kundens Windowsmiljöer. Till din hjälp har du våra erfarna tekniker. EPM arbetar med kundernas och sin egen infrastruktur, både på server- och klientsidan. För rätt person finns goda möjligheter att specialisera sig och vara med och påverka hur driften fungerar. Du kommer att arbeta i ett team som består av 15 tekniker.

Vi söker dig som

* Har slutförd gymnasial utbildning gärna inom IT * Begränsad erfarenhet är inget hinder men god grundläggande kunskap om IT är en fördel * Har flytande kunskaper svenska och engelska då daglig kommunikation sker i språken Vi lägger stor vikt vid social kompetens och förmågan att ta kunder på rätt sätt samt att du tycker om att ta eget ansvar. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Enligt överenskommelse * Omfattning: Heltid * Lön: Fast lön samt provision * Andra förmåner: Bidrag till friskvård/gymkort. Din anställning hos EPM omfattas av gällande kollektivavtal mellan IT & Telekomföretagen inom Almega och Unionen samt Akademikerförbunden. * Placering: Sankt Eriksgatan i Stockholm Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto:recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

[EPM](http://epm.se) är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Våra hostingtjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighetsnivå med priser som är attraktiva för små och medelstora företag. EPM Data är VMware Enterprise VIP Partner, IBM Business Partner, Fujitsu Select Partner samt Cisco Select Partner och Microsoft Hosting Partner.
Ansök här
Daniel Klasson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Klasson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15009262