1 vecka sedan
Annons-ID: 15091066

Engagerad kundservicemedarbetare som vill göra skillnad för miljön?

Snabbfakta

Stad:
Umeå
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Nu finns chansen att arbeta hos ett av Sveriges främsta företag inom återvinning och miljö. Så om ditt hjärta klappar lite extra för miljö och service kan detta vara helt rätt för dig. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Som kundservicemedarbetare kommer du bli en del av ett sammansvetsat team på Ragn-Sells Recycling AB i Umeå. Du välkomnas in i ett stort företag med familjär stämning och hjälpsamma kollegor. Till en start kommer du erbjudas en utbildning för att lära dig grunderna i arbetet och vad företaget erbjuder sina kunder. Du kommer också gå bredvid andra mer erfarna kollegor, för att sedan successivt ta dig an egna ärenden som ökar i svårighetsgrad.

Förutom andra kundservicemedarbetare arbetar du nära transportplanerarna, produktionsadminstratörer, säljare och affärsadministratörer.

Du erbjuds

 • Ett meningsfullt arbete som strävar mot ett hållbart samhälle
 • En engagerad konsultchef på Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer framför allt hantera ärenden från företagskunder, men kan även ha kontakt med privatpersoner. Du ansvarar för att ta emot och hantera ärenden via mail och telefon. Kundservicen får in ärenden från hela norrlandskusten.

Utifrån ärendet skapar du en order med förteckning över avfallsmaterial och hur det ska hanteras. Det är viktigt med noggrannhet och lyhördhet när du upprättar ordern då allt måste stämma in i minsta detalj samtidigt som du måste arbeta snabbt och effektivt.

Vi söker dig som

 • Har färdig gymnasieutbildning med inriktning mot exempelvis ekonomi
 • Har arbetslivserfarenhet av kundservice eller annan roll vi bedömer som likvärdig
 • Har god kommunikationsförmåga på svenska, skriftligt och muntligt
 • Har god IT-vana då du behöver hantera flertalet system

Det är meriterande om du har:

 • Universitet eller högskoleutbildning inom ekonomi eller annat relevant område
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning över telefon
 • Goda kunskaper i engelska

I denna rekryteringsprocess kommer vi gå mycket på personliga egenskaper för att hitta rätt person för rollen. Som person har du ett stort driv och en vilja att lära dig mer och du vill alltid skapa goda relationer med kunder och kollegor. För att lyckas i rollen är en god struktur A och O då kvalitet på ditt arbete är viktigt. Eftersom kvaliteten är viktigt behöver du vara ödmjuk och våga ställa frågor för att säkerställa kvaliteten på ditt arbete. Du kan ibland hantera flera inkommande ärenden samtidigt och då gäller det att kunna prioritera mellan dem. För att trivas i rollen krävs därför att du kan multitaska och skifta fokus mellan ärenden.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid till och med 31 januari
 • Placering: Umeå, Västerslätt

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har med detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten minst lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Ragn-Sells Recycling AB erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. ”Vi vill vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Det är vår vision och den har sina rötter ända från tiden då företaget startade. Vår vision stödjer vår syn på och behovet av att samhället ställer om till en cirkulär ekonomi."

Ansök här