1 månad sedan
Annons-ID: 15089619

Elkrafttekniker till Vattenfall Värme

Snabbfakta

Stad:
Uppsala, Boländerna
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Så snart du är tillgänglig!
Övrigt:
Beredskap var 6:e vecka

Är du utbildad inom elkraft och har erfarenhet från värmeverk eller processindustri? Då kan denna roll vara perfekt för dig! Vattenfall Värme är en av Sveriges ledande fjärrvärmeleverantörer och de söker nu en elkrafttekniker till deras anläggning i Uppsala. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

Vattenfall Värme bedriver ett aktivt och långsiktigt miljöarbete för att skapa en hållbar och utvecklingsbar fjärrvärmeverksamhet med ett stort samhällsansvar och låg miljöpåverkan. Som en av Sveriges ledande fjärrvärmeleverantörer levererar de fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i 13 kommuner runt om i Sverige. Det huvudsakliga bränslet i Vattenfalls anläggningar i Uppsala är hushålls- och industriavfall. Stora investeringar görs för att produktionen ska vara helt koldioxidneutral 2030.

Som Elkrafttekniker kommer du att ingå i ett team av 10 medarbetare blandat med tekniker, automationsingenjörer och arbetsledare. Din chef heter Peter och ser fram mot att träffa dig! Arbetsuppgifterna kommer innebära underhåll inom el och automation med fokus på elkraft. Arbetet är varierande och omfattar alla arbetsmoment som kan förekomma inom både hög- och lågspänningsområdet.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Du har en dedikerad konsultchef under hela din anställning hos Academic Work och vi ser goda chanser att bli överrekryterad till Vattenfall om samarbetet fungerar väl mellan alla parter. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Avhjälpande och förebyggande underhåll på våra processutrustningar
 • Delta i och initiera underhållsförbättringar
 • Delta i projektverksamhet
 • Hantera teknisk dokumentation
 • Hantera arbetsorder i vårt datoriserade underhållssystem

Tjänsten innebär beredskap var 6:e vecka

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasium- eller högskoleutbildning med elteknisk inriktning
 • Har erfarenhet från processindustri eller tillverkningsindustri med fokus på elkraftunderhåll
 • Har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande för rollen om du har:

 • Kompetens inom SAP PM/MM

Som person är du utåtriktad, ansvarstagande och kommunikativ då du kommer ha mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper. Detta gör även att du behöver ha mycket god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta problemlösande.

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, lånsiktigt. Beredskap var 6:e vecka.
 • Placering: Uppsala, Bolandsgatan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfall Värmes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här