Sökresultat
3 veckor sedan
Annons-ID: 15024334

Elkonstruktör till ledande företag inom järnväg!

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta på ett företag där frihet under ansvar förespråkas. Företaget är en ledande internationell aktör inom järnvägsteknik som arbetar för rörlighet genom innovation. Vill du arbeta i en roll som bidrar till samhällsnyttan kan det här vara något för dig. Är du dessutom intresserad av järnvägsbranschen och den utvecklingsresa som den står inför? Vill du också arbeta på ett stort företag där det finns alla möjligheter att vidareutvecklas, så tror vi att du är rätt kandidat för positionen. Sök tjänsten redan nu då vi selekterar löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en person för vår kunds räkning.

Företaget är en internationell ledande aktör inom järnvägsteknik. De arbetar med hela järnvägslösningar, allt från tåg till delsystem och signalteknik. Företaget arbetar för att möjliggöra världens ständigt växande behov av hållbar rörlighet genom innovation. Genom att kombinera teknik och prestanda bryter de kontinuerligt ny mark i hållbar rörlighet. Detta genom att erbjuda integrerade lösningar som ger stora fördelar för operatörer, passagerare och miljön.

Varför ska man arbeta på just det här företaget? Där belönas ambition och du uppmanas att ställa frågor och har befogenhet att fatta beslut. På sikt finns det stora utvecklingsmöjligheter både i Sverige och internationellt. Som en arbetsplats som arbetar för jämdställdhet strävar vi efter att skapa en stimulerande och öppen arbetsplats som främjar lagarbete, rättvisa, respekt och mångfald.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som ingenjör arbeta internt så som externt ut mot företagets kunder. Du kommer ta fram förslag på tekniska lösningar samt komponera ihop de tekniska lösningarna samt ta emot kravspecifikationer från kund.

Du kommer till exempel..

 • Delta i interna samt externa möten, resor i tjänsten kan därför förekomma

 • Säkerställa att standarder, säkerhetsföreskrifter och lagar efterföljs

 • Arbeta med projektering och ta fram elritningar

 • Arbeta med kravställning och ta fram specifikationer

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och utveckling och vill utvecklas i en roll där du erbjuds mycket frihet under ansvar. Som person ser vi att du gillar problemlösning och har ett analytiskt tänkande. Du gillar att ingå i ett team och har god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som

 • Är högskoleingenjör inom relevant område, tex. Elektroteknik eller Maskinteknik eller relevant YH-utbildning, då tex. Elprojektör/Elkonstruktör

 • Talar och skriver på det svenska såval det engelska språket, då båda språken berörs i ditt dagliga arbete

Vi ser det som väldigt meriterande om du..

 • Har arbetat med elkonstruktion tidigare

 • Erfarenheter inom järnvägssignalering, ERTMS eller andra säkerhetskritiska system

 • Erfarenhet av arbete i AutoCAD

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, Långsiktigt

 • Placering: Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Matilda Rönnquist

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på matilda.ronnquist@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Matilda Rönnquist consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Matilda Rönnquist eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15024334