Sökresultat
20 timmar sedan
Annons-ID: 15015410

Elektronikkonstruktör till UMS Skeldar

Snabbfakta

Stad:
Linköping, Hackefors
Omfattning:
Heltid, Dagtid med flex
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid, tillsvidare
Jobbkategori:
Elkraftskonstruktör
Startdatum:
Så snart som möjligt

UMS Skeldar befinner sig i en spännande fas med att öka tempot i utvecklingen och produktionen av UAS-plattformen Skeldar V-200, för den militära och civila marknaden världen över. Här får du möjligheten att vara en del av deras expansionsresa och utveckla framtidens teknik. I rollen som elkonstruktör kommer du ha fokus på kablage och arbeta med hela kablagedesignen, där du är inblandad i samtliga steg i utvecklingskedjan. Du arbetar nära både produkt, kund och slutanvändare och har dessutom ett nära samarbete med samtliga roller och funktioner på företaget. Här får du chansen att bli en viktig nyckelspelare i ett växande företag med möjlighet till både personlig- och karriärmässig utveckling!

Om tjänsten

På UMS Skeldar får du möjligheten att arbeta i en arbetsgrupp med bred och djup kunskap inom utveckling av obemannade helikoptersystem. UMS Skeldar arbetar med avancerad teknik där du kommer få ta ett stort ansvar och vara delaktig i hela utvecklingskedjan, nära både produkt och kund. Skeldars arbete genomsyras av kreativitet, hjälpsamhet och en god teamkänsla.

UMS Skeldar bildades 2016 och är ett högkvalificerat företag med alla funktioner som krävs för att utveckla och leverera kompletta UAS-system. De är nu i en mycket expansiv fas där visionen är att tillhandahålla avancerade lösningar för obemannade helikoptersystem för att möta komplexa utmaningar på dagens marknad.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos UMS Skeldar.

Arbetsuppgifter

Som elkonstruktör på UMS Skeldar kommer du arbeta med utvecklingsarbete av både helikopter och markstationen. Du kommer att arbeta nära slutprodukten då produktion, modifieringar och service av helikoptrar och markstationer äger rum i Skeldars lokaler. I rollen är du med och driver utvecklingen av kablage och samtidigt arbetar du med val av komponenter där kontakt med underleverantörer ingår. Dina arbetsverktyg är främst RapidHarness och Altium. Du har även ett nära samarbete med kollegor inom system-, elektronik- och strukturutveckling samt produktionspersonal.

Rollen innebär ett stort ansvar för hela kablagedesignen och du får vara inblandad i samtliga steg i utvecklingskedjan. Detta innefattar bland annat:

 • Förstudier och konceptanalyser av nya funktioner och förmågor. Analys och nedbrytning av kund- och produktkrav.

 • Definition av kablagevägar i produkterna. Framtagning av ledningsdiagram och kablageritningar.

 • Stöttning i produktion vid framtagning av prototyper.

 • Utvärdering och hantering av produktionsåtermatning.

Tjänsten passar dig som tycker om att ta ett stort ansvar för ditt eget arbete och samtidigt vara en viktig del i ett starkt team. Du drivs av de utmaningar som ett mindre företag i utvecklingens framkant erbjuder, där du är en viktig del i helheten.

Vi söker dig som

 • Har högskole-/universitetsexamen inom relevant område, exempelvis elektronik. Alternativt att du har relevant erfarenhet inom motsvarande område.

 • Har arbetserfarenhet inom elektronikkonstruktion från vilken du även fått god kännedom om komponenter avseende elektronik, don och kablage.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken används dagligen såväl internt som externt.

Det är meriterande om du även har erfarenhet av utveckling av liknande produkter, inom exempelvis fordons-, flyg- och försvarsindustrin.

Som person har du en god problemlösande förmåga med ett sinne för detaljer. Du kommer gärna med nya lösningar samt vågar testa nya idéer samtidigt som du tar ett stort ansvar både för ditt eget arbete och för verksamheten i stort. Du kommer ha mycket kontakter inom och utanför företaget vilket kräver en mycket god kommunikativ förmåga. Självklart tycker du även att det är roligt att arbeta i team samt bidrar till detta genom en mycket positiv attityd.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid.

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med ev. 6 månaders provanställning.

 • Placering: Linköping.

 • UMS Skeldar utför en säkerhetskontroll innan anställning.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten får du gärna höra av dig till vårt rekryteringsteam recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs gärna mer om UMS Skeldar på deras hemsida eller spana in deras Youtube-kanal HÄR

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Victoria Hencz consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Victoria Hencz eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15015410