Sökresultat
3 månader sedan
Annons-ID: 15021179

Elektronikingenjör sökes till UMS Skeldar!

Snabbfakta

Stad:
Linköping, Linköping
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Elingenjör
Startdatum:
Omgående

Har du ett stort teknikintresse och vill vara med och utveckla framtidens teknik? Känner du att det är dags att ta nästa kliv i karriären och vill göra det på ett företag som verkligen värnar om sina medarbetare och deras kompetens? Nu finns det en möjlighet för en elektronikingenjör att bli en del UMS Skeldars framgångssaga. Är du den vi letar efter? Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en elektronikingenjör till UMS Skeldar. UMS Skeldar befinner sig i en spännande fas med att öka tempot i utvecklingen och produktionen av UAS-plattformen Skeldar V-200, för den militära och civila marknaden världen över. Här får du möjligheten att vara en del av deras expansionsresa och utveckla framtidens teknik. I rollen som elektronikingenjör kommer du att ha fokus på kablage och arbeta med hela kablagedesignen och samtidigt vara inblandad i samtliga steg i utvecklingskedjan. Du arbetar nära både produkt, kund och slutanvändare och har dessutom ett nära samarbete med samtliga roller och funktioner på företaget. Här får du chansen att bli en viktig nyckelspelare i ett växande företag med möjlighet till både personlig- och karriärmässig utveckling!

UMS Skeldar bildades år 2016 och är ett högkvalificerat företag med alla funktioner som krävs för att utveckla och leverera kompletta UAS-system. UMS Skeldar fortsätter att växa och har en vision att tillhandahålla avancerade lösningar för obemannade helikoptersystem för att möta komplexa utmaningar på dagens marknad.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos UMS Skeldar.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du arbeta med utvecklingsarbete av hela systemet, det vill säga både helikoptern och markstationen. I arbetsuppgifterna ingår att vara med och driva utvecklingen kablage och elektronik utifrån överliggande krav, inklusive val av komponenter där kontakt med underleverantörer ingår. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom system-, installations- och strukturutveckling, samt produktionspersonal.

Till denna tjänst söker vi dessutom någon som tar det övergripande ansvaret för utveckling av kablage i våra produkter. Detta ansvar innebär att man driver utvecklingen inom detta område både med avseende på nuvarande och framtida krav, ser över arbetssätt samt både utför och leder arbetet med framtagning av underlag för kablage.

Som elektronikingenjör på UMS Skeldar får du ett stort ansvar för det utvecklingsarbete som du bedriver, och du får vara inblandad i samtliga steg i utvecklingskedjan. Detta innefattar bland annat:

 • Förstudier och konceptanalyser av nya funktioner och förmågor.
 • Analys och nedbrytning av kund- och produktkrav.
 • Definition av kablagevägar i produkterna.
 • Framtagning av elscheman, ledningsdiagram och kablageritningar.
 • Stöttning i produktion vid framtagning av prototyper.
 • Utvärdering och hantering av produktionsåtermatning.

Eftersom det sker produktion, modifieringar och service av helikoptrar och markstationer i våra lokaler, så har man som konstruktör en omedelbar närhet till slutprodukten. Nära kontakt och samarbete med tekniker, flygprovare och produktionspersonal är en viktig del i arbetet.

Vår företagskultur inbjuder till samarbete inom samtliga roller och funktioner på företaget.

Våra arbetsverktyg är främst RapidHarness och Altium.

Vi söker dig som

 • Har högskoleexamen inom relevant område, exempelvis elektronik, alternativt motsvarande relevant erfarenhet.

 • Har god kännedom om komponenter avseende elektronik, don och kablage.

 • Har erfarenhet av kablagekonstruktion.

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet från utveckling av liknande produkter, exempelvis inom fordons-, flyg- och försvarsindustrin.

Som person är du ansvarstagande och driver ditt eget arbete framåt på ett självständigt sätt. Du har en stark teamkänsla och drivs av de utmaningar som ett mindre företag i utvecklingens framkant erbjuder. Om du vill vara en viktig del av helheten kommer du att trivas mycket bra och ges alla förutsättningar för vidareutveckling i rollen.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Linköping

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UMS Skeldars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs gärna mer om UMS Skeldar på deras hemsida eller spana in deras Youtube-kanal HÄR

Victoria Hencz consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Victoria Hencz eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15021179