Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15020055

Electrolux söker servicetekniker till spänningsfylld tjänst

Snabbfakta

Stad:
Kristianstad, Kristianstad/Österlen
Omfattning:
Heltid, 07.30 - 16.00
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Servicetekniker
Startdatum:
Omgående

Så du blev servicetekniker och följde med strömmen? Härligt! Electrolux är i en expansiv fas och behöver utöka sitt team i östra Skåne. Ohm du är jordnära, bor på Österlen eller i Kristianstad och tycker om att träffa kunder dagligen - Ta kontakt och ansök idag!

Om tjänsten

Electrolux startade i Sverige för 100 år sedan och finns idag över nästan hela världen. Här har alltid skapats vitvaror och hushållsprodukter med fokus på hållbarhet, miljö och kvalitet. På Electrolux vill man förstå människors behov och förgylla deras vardag - det är här du kommer in! I rollen som servicetekniker är det din expertis som skapar kvalitet och i sin tur kundnöjdhet! För att säkerställa att du kan fokusera på ditt område av expertis väljer Electrolux också att ha dedikerade koordinatorer som blir teknikernas högra hand. Tillsammans säkerställer ni exakt vad kunden behöver!

Du kommer tillhöra ett team på fyra personer som arbetar direkt mot privatpersoner. Resten av teamet som totalt är på 14 personer utgår ifrån Malmö och bjuder kontinuerligt in till AWs, matlagningskvällar, pingisutmaningar och senaste tillfället var det en gedigen teamutmaning i ett escape room!

En dag som servicetekniker börjar med att du träffar resten av ditt team på er "Drop point" i Kristianstad - här utgår du ifrån för att se till att du har rätt material med dig till dagens kunder. Drop pointen består av en miniverkstad och lagerhyllor, samt en samligspunkt för teamet om ni äter lunch tillsammans eller liknande. Om du är bosatt närmre Österlen kan det lösas med en alternativ drop point.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Electrolux.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att åka ut till kunder i Östra Skåne för att hjälpa till med underhåll av vitvaror på plats.

Du kommer till exempel att:

 • Utföra felsökningar och reparationer
 • Installera och serva värmepumpar
 • Vägleda kunderna i vilka åtgärder som bör tas i respektive fall

Du kommer själv ansvara för dina egna processer, vilket omfattar hela kedjan från genomförande till utvärdering. Därmed är det alltid upp till dig att säkerställa att det som ska göras under arbetsdagen också hinns med.

I samband med din start kommer du få utbildning i Electrolux produkter och även gå dubbelt med en kollega för att på bästa sätt komma in i rollen. Electrolux satsar på dig som medarbetare och ser därför också till att du får löpande utbildningar för att både du och företaget ska kunna växa. Inledningsvis kommer du få gå tre grundutbildningar, våta, kyla och heta-arbeten, för att sedan årsvis få vidareutbildningar samt information om nyheter på marknaden. Ett nytt initiativ är deras e-learning program som det satsas mycket på där du som servicetekniker kommer ha tillgång till löpande utbildningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med el på kretskortsnivå och har förmågan att förstå kundens önskemål och behov.

 • Har gymnasieutbildning eller liknande inom el, alternativt relevant arbetslivserfarenhet
 • Har B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då kundkontakt sker på båda språken

Det är meriterande om du har elbehörighet och/eller kylackreditering.

Som person trivs du med att ta ansvar för dina uppgifter och är alltid noggrann i dina åtagande så det du levererar blir av bästa kvalitet. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, ta initativ, planera och prioritera om när det behövs. Du vill gärna använda din expertis för att hjälpa dina kunder och motiveras av att skapa goda relationer till dem!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, Rekrytering

 • Placering: Kristianstad eller Österlen

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Electrolux önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Electrolux is a global leader in home appliances and appliances for professional use, based on deep consumer insight. We offer thoughtfully designed, innovative and sustainable solutions, developed in close collaboration with professional users. The products include refrigerators, ovens, cookers, hobs, dishwashers, washing machines, vacuum cleaners, air conditioners and small domestic appliances. Under esteemed brands including Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire and Electrolux Grand Cuisine, the Group sells more than 60 million products to customers in more than 150 markets every year. In 2015 Electrolux had sales of $14.7 billion ($5.1 billion in North America) and 58,000 employees. Electrolux has been doing business since 1919. The headquarters are located in Stockholm, Sweden, and the Electrolux share ELUXb is listed on Nasdaq OMX Stockholm.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Johanna Clarin consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Johanna Clarin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020055