Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15008856

Ekonomistudent som söker extrajobb till hösten? Klicka här!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Deltid
Jobbkategori:
Ekonomi-/redovisningsassistent
Startdatum:
V. 32 eller 37

Vi söker dig som i dagsläget studerar ekonomi och vill samla på dig praktisk erfarenhet inom området på ett stort och välkänt telekombolag. Det här är en perfekt möjlighet för dig som på sikt även ser dig själv utvecklas och växa in i företaget efter examen. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker ekonomistudenter som vill arbeta deltid vid sidan av studierna på ett stort och välkänt telekombolag beläget i Mall of Scandinavia i Solna. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att fortsätta som heltidskonsult efter examen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att stötta två avdelningar parallellt vid behov, Accounting & Reporting samt Account Payble. Hos Accounting & Reporting kommer du att få lära dig arbeta med enklare bokföring och redovisningsarbete. Hos Account Payable kommer få arbeta med leverantörsreskontra. Du kommer huvudsakligen verifiera fakturor, kontera fakturor och skicka för attest samt matcha fakturor mot ordrar. Arbetsuppgifterna hos Account Payable kommer till en början vara repetitiva men på sikt kan du även få uträtta mer undersökande arbete i form av att boka fakturor, undersöka påminnelser/inkasso och hantera inkommande ärenden. Tjänsten passar dig som har en vilja att lära samtidigt som du har en prestigelös inställning till ditt arbete. I denna roll är det viktigt att du är flexibel och kan planera din tid då behovet hos vår kund varierar från vecka till vecka. För rätt person kan detta vara startskottet för en framtida karriär hos vår kund som alltid ligger i framkant vad gäller framtidens teknik.

Vi söker dig som

* I dagsläget studerar ekonomi och har ca 1-3 år kvar av dina studier. Du ska minst ha läst en termin in på utbildningen för att vara en aktuell kandidat. * Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då språken används dagligen * Har god systemförståelse och goda kunskaper i Officepaketet, gärna Excel * Är tillgänglig v.32 eller v.37 för introduktion och upplärning Det är meriterande om du… * Har erfarenhet från liknande roll * Har erfarenhet från SAP  * Studerar ekonomi med inriktning mot IT eller har ett tekniskt intresse vid sidan av studierna Vi söker dig som vill arbeta hands-on och har en prestigelös inställning till det arbete du utför. Vidare ser vi att du är en teamplayer som gärna ställer upp för dina kollegor och värderar en god och rolig stämning på arbetsplatsen. I och med att du kommer arbeta och pendla mellan två olika avdelningar är det även viktigt att du är flexibel, lättlärd och strukturerad. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Vecka 32 eller 37 * Omfattning: Deltid * Lön: 130 kr/h exklusive semesterersättning * Placering: Mall of Scandinavia, Solna * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn02@academicwork.se). * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn02@academicwork.se](mailto:stn02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) * Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Ansök här
Anna E Claesson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Anna E Claesson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15008856