1 vecka sedan
Annons-ID: 15090357

Ekonomiassistent till KellyDeli

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Kungsholmen
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Maj
Övrigt:
Deltid, heltid under sommaren

Gillar du att arbeta med siffror och har viss tidigare erfarenhet av bokföringsarbete? Har du dessutom ett starkt driv att fortsätta utvecklas och tycker om att ta egna initiativ? Då tror vi att denna roll är något för dig! Vi söker just nu dig som vill arbeta deltid vid sidan av dina studier samt heltid under sommaren med start i maj. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

KellyDeli är ett snabbt växande och innovativt livsmedelsbutiks- och restaurangföretag som grundades 2010. Ett av varumärkeskoncepten, Sushi Daily, är ledande i Europa för sushibarer med full service och har för närvarande över 900 kiosker i 11 länder. För KellyDelis räkning söker vi nu en ekonomiassistent som kommer få stötta bolagets Financial Manager i det dagliga arbetet. Rollen är på deltid under terminerna samt heltid över sommaren och vi ser helst att du har möjlighet att börja uppdraget i maj.

Du erbjuds

 • Ett meriterande, långsiktigt extrajobb att kombinera med dina studier
 • Breddade praktiska kunskaper i ekonomiarbete
 • Möjligheten att få en fot in och fortsätta din karriär på bolaget
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att stötta och avlasta bolagets ekonomiansvariga i det dagliga arbetet. Dina mest förekommande arbetsuppgifter kommer att vara löpande bokföring och fakturering men du kommer även att få stötta i andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter beroende på aktuellt behov.

Vi söker dig som

 • Studerar ekonomi på högskola eller universitet och har 1-2 år kvar av studierna
 • Har tidigare erfarenhet av löpande bokföring
 • Kan tala och skriva på svenska och engelska på en mycket god nivå, detta då du kommer arbeta med båda språken i rollen

För detta uppdrag lägger vi även stor vikt vid dina personliga förmågor. Som person ser vi att du är ansvarstagande, proaktiv och vågar ta egna initiativ. Du är orädd, driven och målinriktad samtidigt som du har en förmåga att bibehålla hög kvalitet i ditt arbete. Vidare tror vi att du är trevlig, öppen och enkel att samarbeta med.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Maj
 • Omfattning: Deltid under terminerna och heltid under sommaren, kontorstider
 • Långsiktighet: Detta är ett långsiktigt uppdrag
 • Placering: Stockholm, Kungsholmen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kund önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du veta mer om KellyDeli? Klicka här!

Ansök här