4 dagar sedan
Annons-ID: 15081772

Ekonomiassistent på deltid till Falck Services

Letar du efter ett flexibelt deltidsarbete där du får möjligheten att utöka din erfarenhet inom ekonomiområdet, då är detta tjänsten för dig! Vi kräver ingen tidigare arbetslivserfarenhet utan söker dig som vill utvecklas. Urvalet sker löpande - så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi söker nu en ekonomiassistent för Falck Services räkning. Falck är en stor expanderande koncern med 33 000 anställda och verksamma i 29 länder. Falck arbetar med olika verksamheter inom vård och hälsa, rehabilitering, vägassistans, räddning och beredskap. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor. Du kommer arbeta i ett litet tight team där sammarbete är av stor vikt och den främsta arbetsuppgiften kommer innebära hantering av fakturor. Som tidigare nämnt ser vi inte att du behöver ha någon tidigare erfarenhet men vi ser att du har en stor vilja att bidra i arbetet och en vilja att utvecklas. Du som anställd har goda möjligheter att påverka upplägget av ditt egna arbete.

Du erbjuds

  • En dedikerad konsultchef och karriärspartner
  • En möjlighet att få ytterligare arbetslivserfarenhet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du framförallt att arbeta med hantering av fakturor. Du kommer att granska ordrar och skapa fakturor i vårt ekonomisystem. Du kommer även att viss ha kontakt med vår ekonomiavdelning i Indien och vårt huvudkontor i Danmark. Är du driven och visar framfötterna kan det bli aktuellt att ta sig an bredare arbetsuppgifter!

Vi söker dig som

  • Talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska då det är en viktig del i arbetet
  • Kan styrka att du har en annan sysselsättning på minst 50%, gärna inom ekonomi

Det är meriterande om du

  • Har utbildning inom ekonomi eller erfarenhet av ekonomiarbete.

Som person ser vi att du är noggrann, samarbetsinriktad och problemlösande. Vi tror att du gillar att arbeta flexibelt och inte är rädd att ifrågasätta.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 10-20 h/veckan, uppdraget sträcker sig till slutet av December med chans till förlängning
  • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här